Daf XF 105 - un camion pe cinste

Daca te-ai gandit vreodata sa iti achizitionezi un camion, atunci modelul Daf XF 105 este alegerea ideala pentru tot ceea ce pot presupune sarcinile unui camion. Acesta este construit pentru transport pe distante lungi si presupune costuri de operare relativ mici, cea mai inalta satisfactie a soferului si fiabilitate. Acestea sunt criteriile de baza de dezvoltare din spatele camioanelor DAF pentru transport pe distante mari.

Modelul XF 105 este in prezent cea mai buna varianta de pe piata. Are cea mai spatioasă cabina din clasa lui, da posibilitatea conducatorului de a se bucura de un confort sporit, iar operatorul beneficiaza de cele mai mari venituri per kilometru. Este, intr-o singura idee, un performer de top. Cabina sa spatioasa si extrem de confortabila este bine echipata si are finisaje estetice cu materiale deosebit de atractive si cu culori calde. Ofera, in acelasi timp, o bijuterie de motor care dezvoltă 510 CP si un cuplu de 2500 Nm pentru o capacitate de tractiune optima si o rulare lina.

Puteti spune despre Daf XF 105 ca este o investitie deosebita, mai ales pentru ca are grija de lucrurile care conteaza. Dotarile sale precum ACC (adica Adaptive Cruise Control), FCW (Forward Collision Warning), EBS (Electronic Braking System), ASR (drive slip control), VSC (Vehicle Stability Control) and Hill-start aid (in combinatie cu AS-Tronic) ofera conducatorului un confort mai mare, dar si siguranta si incredere. Intervalele mari intre vizitele de intretinere si serviciile profesionale ale dealerilor DAF reduc la minim timpii morti, reducand si mai mult costurile. Modelul Daf XF 105 este proiectat pentru a da chiar si un spatiu de locuit, atunci cand vine vorba de deplasari extra lungi, datorita standardelor ridicate de design interior si datorita faptului ca ofera un control sigur si confortabil. Are scaune pe care pot incapea si persoane mai solide iar daca nu ati facut macar un test drive pana acum, nu ezitati sa initiati unul.