Centrala termica nu mai functioneaza cum trebuie? Incercati o spalare a instalatiei cu o pompa de spalare chimica pentru centrale termice

Indiferent ca te folosesti de centrala termica trei luni pe an la putere maxima sau doar o luna, dupa o anumita perioada toata instalatia incepe sa nu mai dea randament asa de bun. De ce? 

Pentru ca apar diverse depuneri, pentru ca apare uzura la piesele active, pentru ca depunerile si coroziunea pot sa influenteze modul in care intreaga instalatie raspunde la orice comenzi din corpul central al acesteia. 

O curatare facuta ca la carte ar putea salva instalatia si ar ajuta enorm la o functionare in parametri normali. Daca lucrati in domeniu si aveti nevoie de un instrument eficient pentru curatarea instalatiilor termice puteti comanda online o pompa de spalare chimica pentru centrale termice. 

Pompele de spalare chimica pot curata instalatiile termice rapid si sigur, se pot spala circuitele de incalzire prin pardoseala sau cu pana la 20 de radiatoare, se transporta usor pentru ca exista un cadru transportor cu roti. Statiile mobile pentru spalarea instalatiilor termice integreaza si invertoare de flux, ventile de separare si filtre pentru o curatare eficienta a sistemului de impuritati mecanice si de oxid de fier. 

O pompa de spalare chimica pentru centrale termice este fabricata din materiale de calitate superioara, ele rezista la acizi, curatarea este optima de fiecare data, depunerile de piatra sunt indepartate in ambele sensuri de curgere. Cu o pompa de spalare chimica pentru centrale termice se pot curata foarte bine si instalatiile mai mari, capacitatea mare a rezervorului permite folosirea unui volum crescut de solutie pentru spalari chimice. 

Rezervoarele pot avea pana la 18 l, pompele au design compact, se transporta usor, corpul pompei e facut din plastic rezistent la cumpusii chimici. La anumite modele mobile se poate muta rapid motorul pe un alt rezervor, timpii de curatare scad simtitor din acest motiv, durata de viata a pompelor va creste.