4 destinatii turistice din Transilvania pe care trebuie sa le vezi in extra-sezon

Inchirieri microbuze Timisoara este unul dintre serviciile care iti permite sa te bucuri de o vacanta impreuna cu prietenii, fara sa renuntati la confortul oferit de catre un automobil. Inchirierea pe termen lung a unuia dintre microbuzele din flota rpdrentacar.ro este metoda perfecta de a calatori in propriul ritm. Datorita numarului mai mare de persoane care pornesc la drum, puteti calatori in extrasezon, evitand aglomeratia, fiind la un relativ adapost de eventualele accidente.

Iata cateva destinatii pe care trebuie sa le vezi in extrasezon.
Sighisoara, fosta capitala a culturii europene, este unul dintre orasele care arata mai bine in extra-sezon, atunci cand majoritatea turistilor s-au intors deja la casele lor. Inchirieri microbuze Timisoara iti ofera oportunitatea ta de a vizita orasul impreuna cu prietenii si intreaga familie, primavara ori toamna. Ajunsi in Sighisoara, puteti admira arhitectura medievala foarte bine conservata. Nu uitati sa vizitati linistitul cimitir de pe deal, a carui liniste deplina a supravietuit agitatiei lumii moderne.

O alta destinatie indepartata, insa accesibila celor care apeleaza la inchirieri microbuze Timisoara este Fagarasul. Intreaga zona este plina de obiective turistice naturale si facute de mana omului, numai bune de explorat pe jos sau cu bicicletele. Cetatea Fagarasului nu trebuie ocolita deoarece ofera o adevarata lectie de istorie.
Ramanem in zona Transilvaneana si recomandam cetatile si bisericile din zona. Rupea, Saschiz, Cetatea Brasovului, Castelul Corvinilor ori Biertan sunt doar cateva dintre locatiile a caror stralucire poate fi apreciata cel mai bine in extra-sezon. Atunci cand beneficiezi de serviciile inchirieri microbuze Timisoara poti sa te cazezi la unul dintre hanurile din zona si sa petreci mai multe zile explorand toate imprejurimile.

Sibiul si Marginimea Sibiului sunt o alta destinatie perfecta daca calatoresti impreuna cu un grup mare, pe o distanta apreciabila. Proaspat refacut, centrul orasului ofera o lectie de istorie si numeroase oportunitati de distractie, in special toamna, cand orasul si imprejurimile mustesc de festivaluri. Nu trebuie ratata nici Poiana Sibiului, Jina ori Muzeul Satului care se intinde pana la pitoreasca localitate Rasinari, atunci cand beneficiezi de serviciile de inchirieri microbuze Timisoara oferite de rpdrentacar.ro.