Primavara anotimpul iubirii. Florile mesagerul iubirii

Ziua incepe sa fie mai lunga si aerul mai cald. Afara este soare! A venit primavara. Prin parcuri se aude cantecul relaxant al pasarilor iar miresmele florilor care abia isi fac aparitia te incita la plimbare. Primavara este un anotimp care se caracterizeaza prin lumina, caldura, bucurie. Este perioada in care natura se trezeste la viata.

Primavara este anotimpul reinvierii. Plina de lumina primavara imparte oamenilor si vietatilor prospetime, tinerete, bucurie si culoare. Sa ne bucuram toti de acest minunat martisor primit in dar de la darnica primavera. Primavara este asemuita unei zeite care vine si pleca atunci cand isi doreste. Insa, atat cat este prezenta trebuie sa ne bucuram de zilele insorite si de un nou inceput. Primavara poate fi denumita si perioada iubirii. Florile sunt cele mai frumoase cadouri, apreciate de doamne si domnisoare de toate varstele. Nimic nu este mai frumos decat sa oferi buchete de flori persoanelor de sex feminin. Vrei sa faci un cadou deosebit. Florariile online te asteapta cu oferte care mai de care mai avantajoase. Inainte de a comanda un buchet de flori, te-ai intrebat vreodata care este semnificatia numarului de flori dintr-un buchet? O singura floare semnifica dragoste la prima vedere. Indiferent de culoare, sugereaza devotament fata de persoana iubita. Buchetele formate din trei flori pot fi considerate echivalentul unei declaratii de dragoste. Un buchet cu cinci flori este marturia unei iubiri ce merge dincolo de taramurile imaginabilului. Un buchet cu noua flori semnaleaza o dragoste de lunga durata si fara margini. De exemplu, un buchet format din noua trandafiri pare a exprima "Vom fi impreuna pentru totdeuna!".

Daca vorbim de buchete de peste 21 de flori intr-un buchet mesajul transmis este: "Imi dedic intreaga viata tie !". Cele de 100 de flori transmit mesajul "Iti sunt devotat intru totul !" Un buchet de o suta de flori vorbeste despre o uniune fericita a doua suflete pana la moarte sau vreme de o suta de ani. Nu trebuie sa fie o zi onomastica sau una speciala. Trimite un buchet de flori persoanei iubite si transforma o zi obisnuita intr-una de neuitat.