Lucruri ciudate pe care nu le-ai stiut despre prezervative

Prezervativele vegane. Ca oricare alt stil de viata, veganismul are extreme diferite. Cei care sunt pe diete vegan nu consuma nici un fel de carne, dar nici lapte, oua, miere. Veganii nu folosesc nici chiar cosmetice testate pe animale sau tot ce are legatura cu animalele, haine. Codul moral este extrem de greu de acceptat, pentru ca animalele sunt folosite in foarte multe feluri.

Nebunia celor care sunt pe diete vegan se extinde si in cazul prezervativelor. Desi mai sunt putine prezervative produse din piele de animale, multe dintre ele sunt din latex, un cauciuc natural. S-ar parea ca aceste prezervative ar putea fi acceptate de vegani pentru ca au doar cauciuc, insa caseina, o substanta baza pe proteine din lapte, le da mari batai de cap veganilor. Din fericire, germanii au venit cu o solutie si au inceput sa fabrice prezervative care folosesc pudra de cacao in loc de caseina. Daca au scapat de caseina in cazul prezervativelor, nu au cum sa scape de ea prea usor in rest, pentru ca se gaseste si in vopsea, lipic, medicamente.

Prezervativele sunt prea mari pentru indieni. Urmarirea pornografiei a inceput sa afecteze perceptia oamenilor despre anatomia barbatului. Multi dintre noi nu ne laudam cu organe genitale prea dezvoltate, insa indienii chiar au de ce sa fie rusinosi cand vine vorba de barbatie. Intr-un studiu facut in India, s-a dovedit ca indienii au organele genitale masculine mai mici cu cativa centimetri fata de masura standard a prezervativelor normale. Asta duce la caderea lor in timpul actului sexual, infectii si posibilitatea crescuta de a aparea o sarcina nedorita.

Si in Thailanda, in 2015, un alt studiu a demonstrat ca tinerii se imbolnavesc de boli cu transmitere sexuala pentru ca nu isi iau prezervative pe marimea organelor genitale de teama sa nu rada de ei partenerii sau sa-i respinga.