Spala vasele rapid cu masina spalat vase moderna de la vivitrust

In hoteluri sau restaurante igienizarea perfecta a veselei este foarte importanta. Numarul mare de clienti, timpul scurt in care trebuie spalate toate tacamurile si vasele i-au determinat pe multi patroni sa investeasca masiv in echipamente moderne pentru bucatarie. Unul dintre cele mai utile echipamente din orice bucatarie moderna este masina spalat vase. Robusta, compacta, usor de folosit si intretinut, rezistenta si eficienta, masina care spala vase automat se dovedeste a fi deosebit de buna mai ales cand restaurantul sau hotelul gazduieste o petrecere cu foarte multi invitati.

Masinile de spalat vase pentru hoteluri si restaurante sunt de mai multe feluri, fiecare cu avantajele sale. Un tip apreciat de masina spalat vase este cea cu capota, italiana, structura si finisaj inox, control termostatic pentru temperatura apei si ciclu automat de spalare sau clatire cu doua programe. Utilizarea masinilor de spalat vase este foarte simpla, se lasa capota si incepe automat ciclul, din dotarile standard fac parte pompele injectoare cu asistenta la clatire si supapele de retinere, filtrele de spalare segmentale pentru o retinere mai eficienta a deseurilor solide. In vederea evitarii accidentelor, exista si un comutator de siguranta pentru deschiderea capotei, duzele de spalare sau clatire sunt detasabile, boilerul este gandit anume pentru temperaturi ridicate de clatire.

Varianta cu incarcarea frontala dispune de arcuri si tampoane ce asigura actionarea usoara a usii, pompe injectoare automate, umplere si incalzire automata. Elementele de incalzire sunt dintr-un aliaj foarte bun pe baza de nichel, se poate face o clatire si cu apa rece, boilerul are termostat de siguranta, pompa de spalare are eficienta ridicata. O spalare si mai eficienta poate fi facuta cu ajutorul sistemelor de spalat vase cu tunel, cu zona dubla de clatire, banda transportoare cu doua viteze si capacitati mari de spalare. Mai multe detalii despre fiecare model si cele mai bune preturi de pe piata gasiti doar pe vivitrust.ro, magazinul online cu o gama variata de echipamente moderne pentru bucatarii.