Operatiile estetice, interventiile chirurgicale care te intineresc in doar cateva minute

Pe masura ce imbatranim aspectul nostru fizic se schimba radical. Incep sa apara ridurile, pielea nu mai e asa de elastica, grasimea se depune prin zonele in care ne asteptam mai putin, organele din corpul nostru nu mai functioneaza asa de bine. Odata cu imbatranirea increderea in sine scade, aspectul placut exterior este din ce in ce mai greu de mentinut. Recapatarea increderii in sine si inlaturarea efectelor trecerii timpului se poate realiza foarte simplu printr-o metoda la care au acces ambele sexe: operatia estetica.

Anual, in lume se realizeaza sute de operatii estetice, cei mai multi pacienti sunt de sex feminin, preturile variaza in functie de tehnica folosita si de medicul la care se realizeaza, de substantele folosite. Inainte de realizarea unei operatii estetice pacientii trebuie sa stie exact ce isi doresc, sa nu aiba asteptari prea mari, medicii chirurgi analizeaza cu atentie istoricul pacientilor si hotarasc ce metoda de interventie folosesc pentru operatie. In unele cazuri se pot efectua mai multe operatii in paralel, insa reusita lor depinde foarte mult si de organismul pacientului, de bolile pe care le are sau le-a avut in trecut. Dupa ce s-a stabilit un obiectiv realist se trece la interventia in sine, care poate dura de la cateva minute, pentru operatiile estetice mai simple, la cateva ore. Totul se realizeaza sub anestezie, pacientul e monitorizat permanent, interventiile nu sunt dureroase, insa pot lasa urme vizibile imediat dupa incheierea operatiei.

Vindecarea dupa interventiile chirurgicale este vizibila dupa cateva saptamani, in general recuperarea e totala, pot ramane mici urme sau cicatrici, dar care vor disparea in timp. Avantajele unor operatii de acest tip tin de rezultatele pe termen mediu si lung mult mai bune decat in cazul interventiilor simple, de aspectul fizic mult imbunatatit si de profesionalismul fiecarei operatii efectuate in clinici specializate. Practic in urma unor operatii estetice vei arata mult mai bine, vei fi mult mai increzator in tine si iti vei putea relua activitatile zilnice la cateva ore dupa interventie.