Par in tonuri reci sau calde, ce alegi?

Bun. Ai decis ca este timpul pentru o schimbare si doresti sa iti schimbi nuanta parului. Mai intai insa, trebuie neaparat sa stii daca ai o piele cu tonuri reci sau calde. Altfel risti sa faci alegerea gresita si sa te vopsesti intr-o nuanta care nu este in simbioza cu nuanta tenului tau. O piele ce are tonuri reci se caracterizeaza prin: par de culoare naturala, blond inchis, saten inchis, brunet inchis si o culoare a pielii alba, rozalie.

Daca pana si venele au o culoare albastra, atunci in mod clar, pielea ta, are tonuri reci. Evident, ca vei opta pentru nuante reci, atunci cand vei alege o vopsea de par. L’Oreal Majirel High Lift, este o gama de vopsele profesionale pentru par cu reflexe de blonduri reci si pure, ce are la baza o tehnologie care reconditioneaza si hidrateaza parul. L’Oreal Majirel vine si cu o gama de vopsele profesionale numite L’Oreal Majirel Cool Cover, cu o acoperire de pana 100% a parului alb, in nuante naturale, reci. L’ Oreal Majirel este ideala pentru o piele cu tonuri reci, careia i se potrivesc nuante de par precum: negru taciune cu reflexe albastre, ciocolatiu, saten, blond cenusiu sau blond alb. Daca ai o piele cu tonuri reci stai departe de roscatul puternic si derivatele acestuia, aramiu si cupru. In schimb, daca ai o piele cu tonuri calde, cele mai potrivite sunt cele aurii, care fac parte din gama de blond, dar si saten deschis, castaniu. In general, nu vei da gres daca nuanta pe care o vei alege are o baza galben-rosiatica. In cazul asta, sunt de evitat nuantele cenusii si cele cu tente albastre, violete.

Cam asta ar fi abecedarul, in functie de care vor fi alese nunatele vopselelor de par. Este de respectat si de luat in considerare pentru a nu da gres.