Terratest Romania, firma cu experienta in constructii si servicii de calitate, adaptate nevoilor clientilor moderni

La ridicarea unor constructii, cladiri, poduri, diverse alte structuri folosite in diverse scopuri pe primul plan este fundatia. De ea depinde cat de solida va fi aplicatia respectiva, cum va rezista in caz de cutremur sau de calamitati naturale diferite, cum vor fi preluate greutatile si sarcinile generate de intreaga structura suportata de fundatie. 

Proiectarea fundatiilor nu dureaza prea mult, insa punerea in opera poate dura ceva timp, mai ales daca si solul este unul cu probleme si cladirile care vor sta pe fundatie sunt destul de mari. Consolidarea fundatiilor si realizarea unor constructii cu stabilitate ridicata sunt doar doua dintre principalele preocupari ale firmei terratest Romania, una dintre firmele care poate oferi servicii de calitate in domeniul constructiilor. 

Experienta si expertiza acumulata in timp, cunoasterea importantei solutiilor geotehnice pentru proiectele de inginerie civila, formarea continua a echipei care se ocupa de lucrarile incredintate firmei, dezvoltarea si adaptarea parcului de utilaje si masini, investiile masive in elemente inovatoare, iata doar cateva motive pentru care terratest Romania este cautata atunci cand vine vorba de constructii rezistente in timp. 

Ce poate realiza firma pentru clientii sai? Piloti forati onshore si offshore, preti mualti, cu burghiu continuu, micropiloti, ancore si piloti prefabricati batuti. Echipele companiei se ocupa si de consolidarea terenului, de proiectarea si implemanetarea unui drenaj vertical prefabricat, unor sprijiniri metalice, piloti omega. Acolo unde este nevoie specialistii terratest Romania vor putea oferi solutii de cimentare cu jet, cimentare de compactare si de compensare, cimentare sol si roci, vor realiza microtunele prin metoda scutului si tunele prin metoda arcului de sustinere Umbrela. 

Se mai fac si excavari, foraje, lucrari de inginerie geotehnica, excavari mai deosebite prin tehnologia de congelare a terenului. Consultanta de calitate, raspunsurile rapide si prompte la orice intrebare tehnica, portofoliul bine pus la punct si numarul mare de ingineri care va pot ajuta cu orice solutie pentru constructia dvs., iata doar cateva avantaje ale unei colaborari cu Terratest.