Ce jeansi ne cumparam neaparat?

Inca de la aparitia lor, jeansii au reprezentat una dintre piesele vestimentare favorite, atat pentru barbati cat si pentru femei. Considerati la un moment dat o uniforma, jeansii sunt si astazi in tendinte si acolo vor ramane mult timp de-acum inainte, fie ca vorbim de clasicii jeansi albastri, bleu sau de cei negri si gri, ca si de jeansii colorati, care au fost vedeta acestei veri. 

Indiferent care este stilul de viata al fiecareia dintre noi, este exclus sa nu gasesti macar o pereche de blugi dama in garderoba unei femei. Insa ceea ce este esential este ca fiecare sa-si cunoasca atat atu-urile cat si punctele slabe in ceea ce priveste silueta si forma corpului, astfel incat chiar si acea unica pereche de blugi pe care o detine sa o poata pune in valoare asa cum se cuvine. Nu o data am vazut femei scunde purtand jeans cu talie joasa, sau femei cu un fund mai lat care opteaza pentru blugi mulati si fara buzunare la spate. Piata nu este deloc saraca la acest capitol, ba dimpotriva, iar modele de blugi sunt cu nemiluita, atat in magazinele de strada sau din mall-uri, cat si pe portalurile cu haine online. Tocmai de aceea, iata cateva indicatii legate de tipurile de blugi cei mai versatili si care se potrivesc in general oricarei tinute. Iti poti astfel alcatui o garderoba chiar in functie de stilurile acestora.

Asadar, iata care sunt must have jeansii pentru orice femeie – blugii albastri drepti clasici, o pereche de blugi evazati (nu excesiv) ideali pentru platforme de pilda, blugi stretch ce se muleaza pe intreaga lungime a piciorului si arata perfect atat cu balerini cat si cu cizme sau bocanci pentru un look rock, o pereche de blugi bleumarin la dunga – perechea pe care si-o doreste intreaga populatie feminina si care arata exceptional in combinatie cu pantofi cu tocuri inalte si camasa.