Service auto in Bucuresti

Ca si majoritatea produselor care se vand, si piesele auto sunt foarte cautate si din ce in ce mai dese, mult mai comercializate, avand ca puncte de desfacere reprezentante peste tot in tara si foarte multe in capitala. In cazul in care sunteti in cautarea unui service auto Bucuresti sector 6, orientati-va dupa denumirea AltGrad Auto, un service despre care de asemenea puteti gasi informatii si online. Mai exact, pe bulevardul Iuliu Maniu, in drum spre Pitesti sau la intrare in Bucuresti dinspre Pitesti, in functie de sensul de mers, in cadrul complexului Helios. 

Serviciile oferite sunt variate iar aici puteti beneficia de oferte avantajoase la piese auto pentru Ford, Mazda, Opel, Fiat, Dacia, Renault, Seat, Audi, Skoda, Chevrolet, Subaru si multe altele, piese care beneficiaza de altfel, de certificari si de o calitate nemteasca garantata. Tot aici vi se ofera si o garantie de la 12 pana la 24 de luni, iar in cadrul service-ului puteti sa: reparati motorul, transmisia, indiferent ca este vorba despre cutia de viteze, despre ambreiaj sau planetara, sa reparati franele, directia - suspensia, puteti beneficia si de vulcanizare sau service la roti, se monteaza parbrize, geamuri laterale sau lunete. In cadrul service-ului auto specializat din Bucuresti sector 6, aveti ocazia sa beneficiati si de o diagnoza specializata pe computer, iar in luna decembrie aveti la dispozitie si o serie de pachete promotionale mai ales pentru marcile Opel, Ford, Volkswagen sau Renault. 

Livrarile se fac in functie de distanta la care se afla solicitantul, iar acestea dureaza de regula intre 3 si 5 zile in cazul in care nu se afla pe stoc, plus timpul calculat pana la destinatie, iar daca se afla pe stoc puteti beneficia de comanda si in 24 de ore. Comenzile online beneficiaza si de suport tehnic in cazul in care nu va pricepeti foarte bine la masini.