De ce sa alegeti o firma de top in eliminarea infestatiilor?

Nu orice profesionist in combaterea daunatorilor utilizeaza un sistem de preventie si eliminare, cum ar fi metodele de gestionare integrala a daunatorilor folosite de DDD, dar vreti o firma care poate face inspectiile de rutina si operatiunile ulterioare conform reglamentarilor obligatorii in vigoare. DDD utilizeaza metode de prevenire a infestarilor si mijloace mecanice pentru a elimina sau preveni daunatorii, inainte ca acestea sa afecteze suprafetele extinse din casa.

Profesionistii de la diferite firme deratizare Bucuresti au capacitatea de a oferi clientului in contract efectuarea unei anchete complete a premiselor existente si sa prezinte un raport clar cu graficul de lucrari, puncte de actiune, recomandari si o oferta ferma a costurilor.

Dovezile tehnice adecvate, resursele si instruirea in mod corect si calificat a personalului DDD care presteaza serviciile de deratizare prin autoritatile de supraveghere si management sunt o conditie necesara pentru orice companie de prestigiu. In cazul in care tehnicienii individuali au cursurile avansate in domeniu, firma ofera dovezile care sa ateste acest lucru. Registrele autoritatilor din domeniu detin o lista a managerilor de control si tehnicienilor cu o calificare recunoscuta in industria combaterii daunatorilor, care sunt de acord sa respecte un cod scris de etica profesionala, si se poate dovedi ca toate cunostintele lor tehnice sunt in conformitate cu normele legislativeIn Romania, toate companiile de combatere a daunatorilor trebuie sa aiba cel putin o persoana licentiata in interiorul echipei care actioneaza, iar ceilalti angajati lucreaza sub supravegherea acestuia. Asigurati-va ca societatea cu care lucrati are un permis valabil eliberat de institutiile de stat pentru a oferi serviciul de care aveti nevoie. Toti angajatii companiei care vand contracte de combatere a daunatorilor sau presteaza servicii de acest fel trebuie sa aiba actele de de identificare emise de autoritati. Aceste acte vor avea numarul de inmatriculare al angajatorului lor pe ea si, in conformitate cu normele in domeniu, numele companiei sau numarul de licenta trebuie sa fie afisate pe toate doumentele emise de reprezentantii firmei. Vehiculele utilizate strict de catre reprezentantii de vanzari ai companiei nu sunt necesare pentru a transporta aceste marcaje, desi cele mai multe companii o fac ca pe o forma de publicitate. Indiferent daca sunt sau nu autovehiculele marcate, cereti sa vedeti o carte de identitate a persoanei respective, ca dovada a contractului de munca cu o companie de combatere a daunatorilor autorizata.

Unele companii au personal de vanzari si personal tehnic separate. Ar trebui sa nu ezitati sa intrebati daca persoana cu care negociati termenii contractului este un tehnician sau un agent de vanzari pentru compania in cauza, sau daca aceasta este un angajat salariat sau este platit partial pe baza unui comision in functie de vanzari. Acest lucru nu inseamna ca angajatii salariati sunt mai competenti sau mai precisi decat cei care lucreaza pe baza de comision. Pur si simplu adresarea  intrebarilor pentru a obtine informatiile esentiale, arata ca va asteptati sa fiti tratati profesional in cazul in care veti colabora ulterior cu ei.