Antiperspirante naturale

Antiperspirantele naturale sunt mult mai sanatoase si recomandate; este greu sa gasesti deodorantul care actioneaza benefic asupra oranismului tau.
Desi nu ar parea, otetul alb este bun in aceasta privinta. Tot ce trebuie sa faci este sa umezesti un disc demachiant cu otet si sa tamponezi in zona axilelor. Mirosul de otet va disparea in cateva minute, iar tu vei fi scutit de mirosul neplacut al transpiratiei din timpul zilei.

Otetul de cidru de mere elimina mirosul neplacut, deoarece scade nivelul ph-ului. Cu cat nivelul ph-ului este mai mic, cu atat mediul de dezvoltare al bacteriilor este mai nefavorabil. Deci, chiar daca vei transpira, nu vei mirosi.

Bicarbonatul de sodiu este un alt produs care se gaseste in bucataria gospodinelor si care da roade. Dupa ce te-ai spalat, tamponeaza zona axilelor cu bicarbonat de sodiu. Acesta are rolul de a capta mirosul neplacut.
Poti folosi si pudra. In zona axilelor tapeteaza cu putina pudra (cumparata de la farmacie). Organismul va elimina transpiratia, deoarece incearca sa isi regleze temperatura.