Avantajele de a cumpara un imobil nou de pe piata de anunturi imobiliare

Anunturi imobiliare care promoveaza case noi, din ansamblurile rezidentiale construite in ultimii ani sunt foarte atractive atunci cand vrei sa cumperi sau sa inchiriezi o casa. Insa preturile mai mari pot sa descurajeze tinerii cumparatori si sa ii impinga sa aleaga o casa mai veche.
Dar exista o serie de beneficii indiscutabile atunci cand cumperi o casa noua.

Casele noi pot fi decorate dupa propriile gusturi. In multitudinea de anunturi imobiliare majoritatea caselor vechi sunt deja modificate din punct de vedere structural si decorate dupa gusturile vechilor proprietari, ceea ce presupune costuri mari pentru reamenajarea lor. Schimbarea gresiei sau adaugarea unor pereti falsi este costisitoare, iar la final poti realiza ca pretul total al casei si al amenajarilor este mai mare decat cel al unui imobil nou.

Eficienta crescuta a electrocasnicelor este un alt avantaj oferit de casele noi. Multe ansambluri rezidentiale promovate prin anunturi imobiliare includ sisteme economice in ce priveste consumul de apa, caldura, gaz si energie electrica. Acestea te vor ajuta sa economisesti bani pe termen lung, amortizand pretul mare de cumparare. Modificarea unei case vechi pentru a fi economica implica costuri mari si majoritatea proprietarilor prefera sa nu faca aceasta investitie.
Durabilitate mai mare a casei si a decoratiunilor interioare. In anunturile imobiliare care promoveaza casele noi specifica anul de constructie si marca tuturor materialelor folosite. Spre deosebire de casele vechi, imobilele noi ofera avantajul unei instalatii electrice si sanitare noi, care au o perioada de garantie, timp in care riscul de a se strica este foarte redus. Intr-o casa veche un scurt circuit ori o inundatie sunt intotdeauna iminente.

Datorita materialelor de ultima generatie, riscul unui incediu este de asemenea redus, atat datorita materialelor de constructie, cat si sistemelor de detectare a fumului incluse in constructie.

Un alt avantaj al cumpararii unui imobil nou este reprezentat de multitudinea de facilitati in ce priveste finantarea. Majoritatea companiilor care promoveaza noile case in anunturi imobiliare permit negocierea si sunt incluse in programul Prima Casa, astfel ca poti gasi posibilitati avantajoase de amortizare a investitiei.