Totul va fi bine

Ne petrecem prea mult din timpul nostru ingrijorandu-ne despre lucruri care, de obicei, nu au prea mare importanta in viata. Are sens? Desigur, nu. In viata noastra avem tendinta de a ne imparti timpul si de a atribui timp pentru toate. Timp pentru a manca, timp pentru a ne uita la TV, timp pentru a lucra si timp pentru familie. Cu toate acestea, uneori, incepem sa ne facem griji pentru munca in defavoarea familiei sau alte lucruri de genul acesta.

Lucrurile functioneaza intotdeauna in cele din urma si, uneori, atunci cand ne gandim prea mult la ceva in mod gresit, vom sfarsi prin amestecarea unei gramezi de idei proaste. O minte obisnuita va veni cu cateva idei pentru a rezolva o problema, iar in cazul in care solutia nu se afla in niciuna dintre acestea, va trece in modul critic in functie de importanta problemei. Acesta este un ciclu vicios, si odata ce de intra in el, va continua prin aceleasi idei si pentru care se asteapta rezultate diferite. Exista raspunsul, doar ca nu in aceste idei.

Ce trebuie sa facem pentru a preveni grijile prea mari atunci cand nu e timpul sa ne gandim la ele? Nu este simplu pentru ca fiecare problema este diferita, dar exista cateva cai de atac, schimbarea modului in care sunt abordate problemele fiind unul dintre ele. Cand suntem la locul de munca, atunci avem posibilitatea sa ne facem griji cu privire la probleme de munca, si in loc de a merge in cerc, in schimb se pot aplica unele tehnici de rezolvare a lor.