City Break la Paris

Pentru ca tot se apropie  1 mai, de ce nu am lua in calcul o varianta inedita de petrecere a timpului liber? Cine nu ar da ploaia, vantul si atmosfera mohorata din Bucuresti sau zapezile instalate pe nepusa masa pe Valea Prahovei pe doua-trei zile de romantism si distractie la Paris? Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati o oferta de city break care sa va convina din punct de vedere al pretului si in mod cert veti avea parte de o mini vacanta foarte reusita.

Majoritatea agentiilor includ transportul cu avionul pana la Paris iar in general este vorba despre curse low cost, al caror punct de destinatie este Aeroportul Beauvais. Transferul din Beauvais la Paris il puteti aranja cu cei de la Aero Shuttle Paris Transfers, pe a caror seriozitate si eficienta va puteti baza oricand. Ii gasiti la aeroshuttletransfers.ro, unde gasiti si termenii si conditiile pentru rezervarea masinii pentru transfer si puteti face rezervarea online.

Veti ajunge din Beauvais in capitala Frantei in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii cu putinta. Odata ajunsi la Paris nu va ramane decat sa va bucurati de cele doua sau trei zile cat dureaza city break-ul. In tot acest timp nu ezitati sa va infruptati din deliciile gastronomice si vinurile specifice in Franta, care va vor delecta simturile. Iar pentru a simti cu adevarat experienta pariziana nu ar strica sa va programati un Tur al Parisului, pentru a vedea simbolurile capitalei franceze, o croaziera pe Sena si o vizita la Turneul Eiffel. Croaziera pe Sena la lumina lampilor pariziene va va lasa cu siguranta o amintire de neinlocuit.

Mai multe recomandari despre obiectivele cele mai importante din Paris puteti obtine si la Aero Shuttle Paris Transfers, unde veti primi si o mana de ajutor in organizarea vacantei sau mini-vacantei, iar daca punem la socoteala si ca cei care va vor sprijini cu informatii vorbesc limba romana, toate datele unui city break perfect sunt intrunite.