Pandurii in 2013

Echipa Pandurii a obtinut in 2013 cele mai mari performante din ultimii ani: locul doi in liga I a Romaniei si calificarea in cea mai importanta competitie de fotbal din lume. Cu toate aceste succese, vicecampioana Romaniei are probleme de conducere care se extind implicit si asupra jocului.

Dupa arestarea preventiva de 24 de ore a patronului Marin Condescu, acuzat de frauda economica, intrebarile despre finantare nu intarzie sa apara.
Echipe importante din Romania, precum Steaua, stau la panda precum niste lupi in speranta achizitonarii unor jucatori de valoare la preturi mici. Echipa antrenata de Cristi Pustai insa nu vrea sa cedeze nimic, declarand ca nu sunt probleme financiare.
In cazul in care echipa va da semne de oboseala financiara, Steaua este gata sa-l cumpere pe Eric, un jucator de valoare a celor de la Pandurii.
Chiar daca echipa neaga problemele financiare, presedintele lui Gaz Metan Medias, Horoba Ioan a dezvaluit o stire soc. Pandurii are o datorie de 180 de mi de euro in contul mutarii fodbalistului brazilian.

Cei care au de incasat bani de la echipa patronata de Marin Condescu, au depus plangere la Comisia de Litigii, unde daca in urma verificarilor vor fi gasiti vinovati vor trebui sa achite intr-un termen scurt datoria. Daca acest lucru nu se va intampla brazilianul va putea fi achizitonat de o alta echipa ce este dispusa sa plateasca datoria de 180000 de euro.

Daca Steaua va da o lovitura printr-un transfer in aceasta iarna, ramane sa aflam in zilele urmatoare cand se va decide soarta clubului.