Cum alegi cei mai buni pantofi barbati online

Urasc stereotipul conform caruia barbatii nu dau un ban pe incaltaminte, in timp ce femeile nu resusesc niciodata sa aiba destui pantofi. In practica, barbatii sunt cel putin la fel de interesati de pantofi si pun mult accent pe calitatea acestora, ca si femeile. Cu o singura diferenta: domnii nu fac rabat de la comfort, in favoarea esteticii. Dar tin totusi la aspectul incaltarilor.

Problema este ca barbatii obisnuiesc sa se rezume la purtarea unei singure perechi de pantofi din cauza varietatii mici din vestimentatie. Mai popular spus, tinuta zilnica este mai monotona, fiind formata din pantaloni/blugi si un tricou/camasa, la care se pot purta aceleasi incaltari. Din spirit practic, atunci cand isi aleg pantofi barbati online, domnii cumpara un singur model, care merge la toate hainele. Dar este de preferat sa ai macar trei perechi de pantofi diferiti. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa stii despre cumpararea lor.

Pantofii pentru tinutele semi-formale, pentru birou, trebuie sa fie cu 1-2 tonuri mai inchisi decat pantalonii ori sacou, in functie de care dintre acestea este mai inchis la culoare. Este bine sa iti asortezi cureaua cu pantofii. Alege un model simplu, care sa se potriveasca atat la camasi uni, cat si la camasi colorate ori cu modele. In ce priveste comfortul, cu siguranta stii ca trebuie sa alegi unul dintre modelele de pantofi barbati online usoare si flexibile. Materialul pe care trebuie sa mizezi este pielea 100% naturala sau pielea ecologica, impermeabila.

La blugi se potrivesc toate tipurile de pantofi barbati online: de la pantofi stil cowboy, cu detalii de piele de sarpe, pana la tenesi ori adidasi. Fa alegerea in functie de restul tinutei, asadar, poarta tenesi ori adidasi la tricouri si pantofi atunci cand alegi sa porti camasa.

Un aspect interesant care ii pune in dificultate pe multi barbati este purtarea sosetelor. Afla ca regulile de eleganta impun purtarea sosetelor la toti pantofii, mai putin in cazul sandalelor. Indiferent de dimensiunea sosetelor, este indicat sa porti unele. Alt detaliu care face o mare diferenta in ce priveste tinuta: toate modelele de pantofi barbati online trebuie asortate cu sosete colorate, cu exceptia adidasilor si a tenesilor, care “cer” sosete albe.

Alte combinatii cromatice indicate domnilor care vor sa cumpere pantofi barbati online sunt pantofi negri si pantaloni gri, albastri ori negrii; pantofi maro asortati la pantaloni in tonuri pamantii ori de bej; pantofii roscati se potrivesc de minune cu pantaloni khaki, maro ori tonuri de bej.

Pentru si mai multe sfaturi ori simple idei de asortare, poti studia cataloagele de moda pentru barbati, in care sunt prezentate modele pantofi barbati online asortate la diverse tinute.