O surpriza inedita

Sa pleci de acasa pentru a studia in alt oras sau pentru a lucre este deseori o aventura. In aceste situatii este amuzant sa ai un coleg de apartament, care sa iti condimenteze viata. Bineinteles, conditia este ca acestia sa fie educati si persoane de incredere.

Amy i-a dat o sarcina colegului de camera, Evan, sa ude plantele cat timp aceasta este plecata in concediu. “Evan, crezi ca ai putea sa-mi uzi si mie plantele cat timp sunt plecata (o data cred ca este suficient) si sa le soptesti lucruri frumoase sa nu le fie dor de mine? Chiar ajuta! Ne vedem luni”, este mesajul femeii, care l-a pus pe frigider.
Evan a fost atat de binevoitor si incantat de idee, incat i-a facut o surpriza la care Amy nu se astepta. In timpul in care tanara a fost plecata, Evan si-a indeplinit sarcina. El a stat de vorba cu plantele in parc, pe banca, tot in parc au fost sa hraneasca ratustele, au facut cumparaturi si cu siguranta nu a uitat nici sa le ude.
Evan si plantele s-au distrat de minune in parc, unde s-au dat amandoi pe tobogan, au iesit cu masina la plimbare, iar inainte de culcare, au citit povesti pe veranda.
Pentru a demonstra cele spuse si pentru ca Amy sa vada cum s-au distrat in lipsa ei, la fiecare activitate Evan a avut stralucita idee de a se fotografia alaturi de plante. La intoarcerea acasa, Amy a gasit in locul biletului lasat de ea, toate pozele cu Evan si plantele.

Cu siguranta, aceasta a fost o supriza pe cinste!