Cum sa alegi rafturile in casa

Rafturile sunt de foarte multe categorii, iar daca stii care este varianta cea mai buna pentru tine, atunci cu siguranta vei face si cea mai buna alegere. De exemplu, un raft se alege inainte de toate in functie de locul in care doresti sa il asezi.

Daca vrei un raft pentru camara, atunci vei apela la rafturi metalice, iar daca vrei un raft pentru bucatarie, atunci va trebui sa apelezi la rafturi realizate din lemn. Totodata rafturile se aleg si  in functie de capacitatea dorita, iar aici inseamna si ca trebuie sa stii dimensiunile locului in care va intra raftul. De exemplu, el poate sa fie 750mm x 300mm x 1500mm H si sa aiba urmatoarele elemente componente: patru  picioare montant de tip cornier zincate, patru polite zincate, patru suporti de plastic pentru picioare din PVC, 32 suruburi pentru a putea fi prins. Acest raft poate fi utilizat pentru asezarea diferitelor tipuri de materiale, mai ales pentru ca este rezistent si poate sa sustina greutate. Raftul este construit din tabla zincata. Greutatea utila a fiecarei  polite este de 40 kg, la o sarcina uniform distribuita. Montajul politei pe picior se face cu ajutorul a 8 suruburi. Restul de suruburi se vor folosi dupa cum este specificat in manualul de instructiuni, in cazul in care este mentionat. Raftul metalic poate fi  furnizat in pachet. Pachetul contine si o eticheta format A4, alb- negru in cazul in care il comandati online. Acesta este insa un singur exemplu avand in vedere ca numai la un magazin se pot gasi sute de modele, dar cu siguranta ca fiecare isi va gasi modelul perfect, pliat dupa propriile sale nevoi cat si dupa gusturi.

Iar in cazul in care nu sunteti decis atunci, cu siguranta reprezentatii magazinului sau a firmei respective va vor indruma catre alegerea potrivita.