Cele mai ieftine fotolii cu masaj de la iRest le gasiti doar pe komoder

Vrei sa cumperi un fotoliu cu masaj la cel mai mic pret din tara? Iti doresti sa te relaxezi in voie si sa scapi de stres si dureri fara pastile sau doctori? komoder.ro iti aduce o gama intreaga de fotolii cu masaj de la iRest, unul dintre cele mai respectate si mai bine cotate branduri din lume. In fiecare fotoliu cu masaj din oferta iRest te vei simti exact ca la un salon de masaj si asta fara sa dai bani grei pe o sedinta cu un maseur profesionist.

Fotoliile au maine mecanice inteligente care imita masajul profesionist si reusesc sa ajunga chiar si in cele mai dureroare locuri ale corpului dvs. Toate setarile sunt salvate, asa ca nu trebuie sa stati si sa setati fotoliul cu masaj de fiecare data. Masajul pentru picioare si reflexoterapia de calitate va vor determina sa iubiti fotoliile de iRest si sa stati, daca va permite timpul, ore intregi lasandu-le sa lucreze pentru sanatatea dvs. Masajul complet pentru spate, prin intermediul celor patru role care se deplaseaza in sus si in jos, detectarea automata a punctelor de masaj reprezinta alte avantaje imbatabile pe care orice fotoliu cu masaj de la iRest comercializat de komoder.ro le pune la dispozitia dvs. pentru rezultate notabile asupra corpului dvs. Alte tipuri de masaje sunt cele shiatsu, prin strangere, prin bataie, prin presare si sincronizat prin strangere si bataie sau cel prin presiune de aer. Pentru cei care lucreaza mai tot timpul la birou, la un calculator, fotoliile cu masaj iRest ofera un masaj de calitate al antebratului si mainilor cu pernele de aer complet incorporate. Acestor functii li se adauga si cea de terapie magnetica cu 8 magneti a cate 300CC.

Transportul este gratuit, se ofera si garantie 2 ani si post-garantie, unele modele avand chiar si incalzire la spate. Toate fotoliile vin cu manual de utilizare, sunt usor de folosit si de montat.