Vrei sa cumperi ceasuri automatice sau cu Quartz si nu gasesti?

Automatic sau cu Quartz? Ce sa aleg? Asta e dilema multora dintre noi atunci cand ne gandim sa ne schimbam ceasul cu un model mai nou, mai performant. Cel automatic e mai usor de intretinut, de durata, insa mai greu de reparat. Cel cu Quartz e mai precis, relativ usor de intretinut, dar se repara mai usor. Indiferent de alegere, secundar.ro are intotdeauna pregatite cele mai bune oferte, adaptate bugetului tau si nevoilor tale.

De exemplu, in oferta curenta poti admira si comanda Ceasuri Seiko Originale, reduse cu pana la 40%, cu afisaj analog, curele din inox, la fel si cadranul, un design placut si adaptat stilului tau de viata. Unele modele au chiar curea din silicon sau material textil, dar toate sunt rezistente la apa, rezistenta lor fiind diferita si ajungand pana la 10ATM. Geamurile colectiei de Ceasuri Seiko Originale sunt din cristal mineral, au multe functii speciale si afisaje precise, insertii luminescente la cadran si limbi, diferite modele sub minutar si secundar si culori mai inchise sau mai deschise, in concordanta cu haina la care le vei asorta. Multe modele afiseaza si data, au butoanele mai mici sau mai mari, potrivite pentru toate tipurile de degete si maini. Originalitatea ceasurilor Seiko consta si in imbinarea perfecta a culorilor cu forma si textura cadranului sau a curelei, dar si cu unicitatea constructiei per ansamblu.

Versatilitatea lor transforma aceste Ceasuri Seiko Originale in accesorii potrivite atat la o intalnire, cat si in timpul unei alergari sau pentru clipele de romantism alaturi de persoana draga. Livrarea comenzilor plasate online sau la telefon se va face rapid, pentru ca tu sa ai pretiosul accesoriu atunci cand ai nevoie de el, transportul este gratuit, iar returul este posibil in 30 de zile, singura conditie fiind ca ambalajul si produsul sa nu fie deteriorate.