Care sunt criteriile de luat in seama in momentul alegerii unei firme de contabilitate?

In vremurile moderne, un expert contabil nu este suficient sa stie foarte bine domeniul pentru care s-a pregatit, ci trebuie sa aiba si multe alte cunostinte conexe pentru a se descurca in diverse situatii mai complicate din punct de vedere economic si social. Pe cei mai buni dintre ei ii gasiti de obicei in firme contabilitate, pe care trebuie sa fiti foarte atenti cum le alegeti.

Adaptarea la noile tehnologii si instruirea permanenta a angajatilor cu privire la partea informatizata si utilizarea ei corecta este un prim lucru de urmarit in alegerea unei firme contabilitate competente. Eficienta astazi este data si de utilizarea cat mai buna a unui calculator si a sistemelor online, asa ca expertii contabili din firme contabilitate trebuie sa fie capabili sa gestioneze situatiile si rapoartele economice si pe un PC. Comunicarea eficienta se afla pe planul II cand vine vorba de angajarea unei firme de contabilitate pentru a se ocupa de serviciile externalizate. Daca ai batut palma cu o firma care ofera servicii de contabilitate si expertul contabil ba nu-ti raspunde la telefon, ba e ocupat si nu da Reply la e-mailuri, ba nu e dispus sa se consulte cu tine, esecul este sigur. Eficienta comunicarii cu firme contabilitate e benefica atat pentru contabil si firma, care se poate baza pe o prelungire a contractului, dar si pentru client, care are problemele economice rezolvate cat ai clipi, in cel mai scurt timp posibil. La fel de importanta e socializarea si relationarea, abilitatea in comunicarea directa a nevoilor si intelegerea cerintelor impuse de client, coerenta. Un expert contabil „dotat” cu aceste calitati va poate chiar oferi informatii pretioase si din experienta cu alti clienti, pe care sa le transformati usor in sanse de profit.

Pentru a face cea mai buna alegere optati pentru serviciile complete de contabilitate si financiare ale www.firmadeconta.ro, una dintre putine firme care respecta toate criteriile enumerate mai sus si adauga lor experienta de peste 19 ani si 50 de clienti multumiti si cu o contabilitate fara cusur, perfecta. Companii, PFA, servicii externalizate, audituri, servicii salarizare si resurse umane, optimizare fiscala, evidente, toate sunt operate cu maxima seriozitate si cu o viziune antreprenoriala folosita in favoarea clientului.