O amenajare perfecta a gradinii

Orice casa care se respecta are si o gradina suficient de mare pentru a face o impresie buna prietenilor, vecinilor, rudelor. Amenajarea ei fara prea multe batai de cap pare imposibila. Trebuie sa cureti terenul, sa incepi sa insamantezi plantele, sa te gandesti cam cum le asezi, sa pui gazon, sa faci si niste alei frumoase fara sa strici straturile de flori, ca sa nu mai amintim de vreun iaz sau lac.

Ca sa ajungi la o amenajare gradini intr-un mod profesionist ar trebui sa chemi cel putin cinci sau sase oameni care sa isi faca meseria lor si sa-i si platesti cat nu face, fara sa ai siguranta ca lucrarile efectuate sunt bune de ceva sau nu. Daca vrei sa nu te indatorezi si sa nu risti nimic este de preferat sa apelezi la serviciile de calitate ale Eco Garden Construct, cea mai buna firma de amenajare gradini pe teritoriul judetului Cluj si in imprejurimi, in Transilvania sau chiar Bucuresti.

Ce poate face echipa de profesionisti de la Eco Garden Construct pentru gradina ta?

In primul rand, poate insamanta si hidroinsamanta gazonul, sau poate pune rulouri de gazon natural, un pic mai scumpe, dar mai rapid de fixat si aranjat forma finala a gazonului. Dupa ce gazonul va fi fost pus, urmatorul lucru intr-un proces firesc de amenajare gradini este pavarea si realizarea aleilor. Eco Garden Construct si echipa din spatele sau se va misca rapid si va realiza toate operatiunile complexe cat mai simplu si mai eficient pentru ca tu sa poti pasi in voie pe propriile alei din curte in doar cateva zile. Cum gazonul si plantele din gradina sunt pretentioase, trebuie irigate, trebuie sa existe sisteme de drenare sau incalzire prin degivrare, sisteme pe care firma care se ocupa cu amenajare gradini le poate proiecta si realiza in timp util, cu ajutorul tehnologiei moderne 3D sau 2D. Cand gradina e pusa la punct cu alei si gazon, sisteme de irigatii sau drenaj, mai trebuie puse la punct doar cateva detalii: iluminatul, asigurat de instalatii electrice de gradina si sisteme de iluminat complexe; ochiurile de apa, iazuri, lacuri, cu filtre si sigurante, sau chiar piscinele amenajate.

Odata stabilite si aceste detalii, se poate realiza si stancarea, adica includerea in peisajul gradinii a rocilor de diferite forme si marimi, foarte buna mai ales pentru gradinile mici. Daca v-am convins si doriti sa incepeti imediat sa amenajati gradina, intrati chiar acum pe site si contactati echipa Eco Garden Construct!