Italia te asteapta! Alege DAVID TRANS si bucura-te de revederea cu prietenii si familia

Craciunul si Revelionul se apropie cu pasi repezi, asa ca multi romani se gandesc deja unde vor sa-si petreaca sarbatorile de iarna. Cei care au prieteni sau membri ai familiei in afara granitelor tarii, in Italia, de pilda, se duc sa se reintalneasca cu ei dupa luni sau ani in care nu s-au vazut. Altii, care vor sa aiba parte de o aventura de basm pornesc de unii singuri intr-un city break ad-hoc.

Cu DAVID TRANS, o agentie Transport persoane Romania Italia dar si inspre alte destinatii precum Franta, Anglia, Germania, Danemarca, vizita facuta prietenilor si familiei va fi mai placuta ca niciodata dupa un drum parcurs in cele mai bune conditii, intr-o atmosfera placuta, relaxanta, in compania celor mai buni soferi. In cei peste 10 ani de experienta, DAVID TRANS a venit in intampinarea clientilor fideli care au de gand sa cumpere bilete pentru Transport persoane Romania Italia cu oferte de nerefuzat, reduceri de pana la 20 de euro pentru copii sau pentru studenti si pensionari. Autocarele care merg pe ruta Romania-Italia sunt de la firme recunoscute pentru siguranta si confortul sporit oferit pasagerilor in timpul deplasarii pe distante foarte lungi, orarul deplasarii este respectat intocmai. In Ungaria, compania ofera o masa calda gratuita pasagerilor din autocare-un plus pentru a alege aceasta firma cu servicii ireprosabile, la fel cum gratuite sunt si primele doua bagaje transportate in cala sau cel de mana, luat in autocar. Destinatia pasagerilor care circula spre Italia este de obicei Roma, un oras incarcat de istorie si atractii turistice pentru toate varstele. De altfel, Italia a fost in topul celor mai solicitate destinatiii pe 2014, daca ne referim la Transport persoane Romania Italia operat de DAVID TRANS.

Plecarea din Romania se poate face in oricare din zilele de marti, joi sau vineri si duminica, iar biletele cumparate aproape de data plecarii nu cunosc modificari de pret foarte mari fata de tarifele practicate in restul perioadei. Rezervarile pot fi facute sunand la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii intrati si dvs. pe david-trans.ro si stabiliti rutele pe care vreti sa le incercati!