Daca nu te pui cu blondele cu cine sa te pui?

Este o emisiune plina de suspans - o emisiune care se pare ca face furori printre cei mai consacrati artisti ai secolului nostru, este o emisiune cu si despre BLONDE. Sincer nu am nimic u ele avand in vedere ca sunt si eu un pic blonda de la natura si nu am nici macar cea mai vaga idee de lumea ar spune ca blondele sunt proaste, insa stiu una si buna:

Andreea Tonciu nu e blonda si bubuie de inteligenta fictiva atunci cand ii vine randul sa o etaleze in societate, in special pe la Maruta Show (un mega spectacol al tuturor bolilor mondene si ale mintilor bolnave ori corupte de fructul slab si halucinant in acelasi timp, al prostiei). Emisiunea in cauza “Te pui cu blondele” avea din cate stiu eu un moderator simpatic, care a facut o oarecare cariera si s-a directionat catre umorul negru, care e atat de negru incat doare adesea. Moderatorul cred ca inca mai este, nu am mai vazut vreo emisiune recenta. Ceea ce e strigator la cer insa este faptul ca vezi acolo o suita de blonde care au care mai de care meserii si functii inalte: hostess, scriitoare, manager de turism, contabila si asa mai departe si “fraaaaaaaaaaaaaaaaaate” astea habar nu au sa lege doua vorbe, adica singurul lor neuron care functioneaza si ala si e obosit la maxim sau mai degraba are AIDS sau vreo boala contactata pe cale sexuala, nu le ajuta decat sa se ti8na cu ambele maini de solduri si sa se legene frumusel etalandu-si sanii. O prostie curata. Mai ceva decat “murdar CURAT” al lui Caragiale, inversat desigur.

Si trecand peste onorabilele dame care nu au nimic de impartit poporului inafara de boli venercie, pentru ca sincer imi par niste prostituate ieftine - mai sunt si invitatii. Acesti invitati speciali mai incing si ei atmosfera cu megatalentele. Sa spunem de exemplu Mis Piranda Andreea Banica. Pe langa faptul ca oripileaza cu parul ei valvoi de vrajitoare, nu stiu zau ce hair stilist are dansa, dar cred ca si-ar putea permite unul mai bun, sxe imbraca si se incalta - de iti formeaza in fata imaginea unei vaci cu copite cu tot, ii mai lipseste restul de uger. Adica subsemnata - se pare ca nu este numai o blonda veritabila insa este una si care semnalizeaza, vorba mea “ daca esti prost - nu mai semnaliza ”.

Alta invitata ar starni si ea oroare daca ar canta mai mult cu vocea ei matzaita - lipsita de vreo rezonanta artistica, iar barbatii care ajung la aceatsa emisiune in general - saliveaza, adica saliveaza atat de mult incat adesea se creeaza condens in platou. Asta e ! Emisiunile romanesti dau chix exact atunci cand te astepti mai mult.