Ebola si-a gasit cel mai mare „dusman” natural: ceaiul verde

Este poate cea mai temuta boala de pe Glob. Rata mortalitatii celor rapusi de virusul foarte virulent este de pana la 10 ori mai mare decat in cazul ciumei. Ebola, a carui raspandire a ingrozit o lume intreaga in acest an, a ajuns sa depaseasca granitele Africii si sa se raspandeasca in Europa, America, continente unde cazurile de Ebola reprezinta o raritate. Desi exista un vaccin experimental, rata de succes a vindecarilor este mult prea mica fata de raspandirea masiva a virusului.

Specialistii in boli grave cum e Ebola au determinat faptul ca, pe langa medicamente, exista si o alta solutie naturala de a combate, de a preveni aparitia simptomatologiei Ebola: ceaiul verde combate ebola, asta au transmis cativa cercetatori din cadrul armatei SUA. Cum e posibil asa ceva? Ceaiul verde are o gramada de substante extraordinare, naturale, precum aminoacizi, vitamina C, fluor, calciu, insa are si o arma secreta impotriva Ebola: EGCG-ul. Pentru a intelege exact despre ce e vorba trebuie sa ne gandim putin la cum actioneaza Ebola: proteina HSPA5 este principala vinovata de instalarea infectiei virale cu Ebola. Daca proteina nu-si mai face treaba, virusul nu se poate „instala” pe ATP. Ca sa certifice constatarile teoretice, americanii au inhibat functiile proteinei gasite la soarecii de laborator si au observat ce se intampla. Concluziile trase au fost relevante: soriceii nu s-au mai imbolnavit de Ebola gratie EGCG.

Asadar, da, ceaiul verde combate ebola si trebuie consumat in cantitati cat mai mari, cu atat mai mult cu cat are calitati anti-virale, antioxidante, impiedica instalarea oboselii cronice sau infectiilor la nivelul cavitatii bucale si intestinelor. Ceaiul verde, despre care puteti citi mai multe si puteti invata cum se prepara corect pe ceai-verde.com, poate cel mai complet site cu informatii despre ceaiuri si locuri unde se pot servi, este foarte bune si pentru ameliorarea simptomatologiei asociate cancerului, diabetului zaharat, bolii Alzheimer.

Pe langa faptul ca ceaiul verde combate ebola, studiile au aratat ca, consumat in cantitati mari, ceaiul verde poate preveni intoxicarea cu arsenic, deterioarea maduvei spinarii si chiar absorbtia mercurului. Descoperiti si alte beneficii ale ceaiului verde doar pe ceai-verde.com!