Unirea FM - pentru toti cei care stiu sa asculte

Nu conteaza cat de lung am parul, important e ce si cum gandesc. Cam asa spunea regretatul Florian Pittis. Si asa si este. Insa pentru a gandi corect si a sti sa discernem intre bine si rau, intre informare si dezinformare, trebuie sa avem si un reper suficient de solid si de transparent pentru a ne forma opiniile.

Radio Unirea FM, cel mai bun radio Sebes, este unul pe care nu putem sa-l ignoram. Plecand cu incredere si curaj de la sloganul „pentru inima tarii”, Unirea FM a devenit rapid cel mai ascultat radio Sebes si din tot judetul Alba, impunandu-se prin echidistanta si muzica de buna calitate. Evenimente, stiri din toate domeniile importante, analize la rece, talk-show-uri, divertisment si informatii documentate si prezentate la timp, toate au permis radio Sebes Unirea FM sa creasca in audiente rapid si sa isi adjudece pozitia de lider. Cele mai noi galerii multimedia si materiale realizate de cei mai iscusiti reporteri sunt prezentate intr-o maniera atragatoare pe site-ul oficial al Radio Unirea FM, grila de programe continand emisiuni diverse si foarte interesante din punctul de vedere al conceptului si capacitatii de relationare cu publicul tinta. Radioul poate fi ascultat online, direct pe site, sau in playerul favorit, se poate intra in direct cu echipa de profesionisti ai radio Sebes Unirea FM, iar informatiile utile, meteo si curs valutar, pot fi vizualizate foarte usor, gratie unor widgeturi moderne postate in bara laterala dreapta.

Toate subiectele tratate online sau in emisie sunt orientate catre problemele comunitatii locale si pe cele ale judetului, realitatea nationala fiind adaptata si discutata din perspectiva unui localism pe care numai locuitorii Sebesului sau din Alba Iulia il pot intelege cu adevarat. Conturile de pe retelele de socializare sunt si ele prezente, fanii si ascultatorii putand posta oricand ceea ce vor sa afle de la echipa radio Unirea FM sau pentru a intra in dialog cu cei de la microfon.