Nas perfect si o fata cu trasaturi de invidiat? Asa ceva e posibil doar prin rinoplastie

Vrei sa ai o fata perfecta dar mama natura nu te-a ajutat prea mult? Chirurgia estetica moderna iti da sansa sa apelezi la cea mai simpla operatie pentru remedierea unui dintre cele mai frecvente comolexe, si anume aspectul nasului. Prin rinoplastie se urmareste indreptarea nasului si aducerea la o forma si o marime care sa fie simetrice cu restul fetei.

De cele mai multe ori, nasul nu este perfect in raport cu celelalte elemente faciale fie din cauza unei malformatii, fie din cauza unor tulburari de modelare care au aparut in timpul vietii uterine, atunci cand toate organele principale ale corpului sunt in formare. Din fericire pentru cei care sufera de o deformare nazala, o operatie de rinoplastie se poate realiza in majoritatea clinicilor. Durata unei astfel de interventii este destul de redusa, pacientul putand pleca acasa chiar si dupa 2h, iar urmele operatiei sunt aproape invizibile. Perioada de vindecare tine si de capacitatea de regenerare a pielii pacientului.

In timpul operatiei se va modifica unghiul buza superioara-nas, marimea nasului fiind redusa sau marita, remodelarea fiind perfecta la final. Narile nu vor mai fi asa de proeminente, anumite defecte ce impiedicau respiratia normala pot fi corectate, iar imaginea pacientului va suferi modificari pozitive.

In prezent exista doua tipuri de rinoplastie, cea deschisa si cea inchisa. In cazul celei inchise, operatia se face sub anestezie locala, cu ajutorul unei incizii exact acolo unde este separatia dintre nari, cartilajul fiind refacut exact asa cum s-a stabilit cu pacientul inaintea operatiei.

Spre deosebire de cea deschisa, rinoplastia inchisa este mult mai complexa, presupune multa atentie si indemanare din partea chirurgului, nu lasa cicatrici, incizia facandu-se in interiorul narilor. Asa se pot indeparta usor bucati de oase crescute prea mult, cartilaj in exces si se pot aduce la o forma normala toate caracteristicile fizice ale nasului.

Rinoplastia corecteaza astfel foarte usor orice defect congenital, reface complet fata umana si o face mai atragatoare, ajutand la obtinerea unei respiratii perfecte.