Intinereste si recapata-ti mobilitatea cu ajutorul Unt de shea 65 grame

Doamnele si domnisoarele cauta mereu noi si noi metode de infrumesetare si mentinere a tonusului organismului la fel ca in tinerete. Intinerirea organismului nu este nici greu, dar nici usor de obtinut, asta daca stii exact ce fel de creme sau medicamente naturale sa folosesti. Unul dintre putinele tratamente pentru piele si pentru picioare care da rezultate remarcabile si nu este asa de cunoscut este cel cu Unt de shea 65 grame.

Anumite parti ale arborelui de shea, radacinile, frunzele, fructele, sunt folosite de secole pentru a trata cancerul de ficat, durerile de stomac, balonarea sau conjuctivita si diaree. Antitusiv puternic, extractul de shea a fost intrebuintat prima data in africa mai ales de catre femei, fiind considerat unul dintre cele mai bune medicamente naturale pentru a intretine frumusetea tenului. Unt de shea 65 grame ajuta pielea sa reziste la frig si intemperii, sa nu fie arsa de soare sau sa se crape din cauza uscaciunii excesive. Untul de shea poate fi aplicat si pe par, opreste imbatranirea pielii si este tolerat bine de organism. Durerile articulare sau musculare sunt ameliorate, ranile se inchid mai usor, iar arsurile se vindeca mai usor, la fel ca si degeraturile. Cu proprietati puternic relaxante, untul de shea era folosit de africani chiar pentru a putea adormi mai usor, fiind folosit de femeile din intreaga lume pentru a scapa de vergeturi sau cicatrici.

Celulele pielii se reinnoiesc sub actiunea Unt de shea 65 grame, circulatia sangvina este intensificata, in vreme ce orice problema dermatologica cunoaste ameliorare rapida dupa aplicarea cremei. Are si vitamina E, F si A, patrunde usor in piele, porii respira si sunt curatati, dar este foarte buna si pentru picioare. Avantajul major al acestui produs 100% natural este dat de starea pura a untului si nealterarea proprietatilor sale prin integrarea in preparate cosmetice.