Trucuri utile pentru o garderoba cu blugi barbati de invidiat

Barbatii nu sunt asa de pretentiosi ca femeile la cumparaturi de haine, insa de multe ori pot sa faca greseli de alegere mai mari decat femeile pentru ca nu au acelasi simt al modei asa cum il au doamnele si domnisoarele obisnuite cu tot ce tine de noutate in moda. Cateva trucuri pentru a cumpara corect si a nu gresi la alegere ti-ar fi de folos, asa ca iata-le. Niciodata sa nu cumperi blugi barbati fara sa te gandesti ce iti place, in ce fel de blugi iti sta cel mai bine si daca ai anumite tipuri de croieli care te-ar putea jena.

Designul, marimea sau nuanta sunt elemente care nu ar trebui sa lipseasca din criteriile in functie de care alegi blugi barbati de calitate. Este recomandat mai mereu sa cumperi blugi clasici, care se pot asorta usor la orice tinuta, care sunt usor de curatat si intretinut si sa eviti nuantele sterse sau blugii taiati, cu fundul lasat. Se asorteaza cu o camasa, cravata si sacou, sunt buni si pentru birou, si pentru iesirile cu baietii, in club. Blugii trebuie neaparat incercati inainte de a-i cumpara. Asa vei putea vedea daca sunt prea lungi sau prea scurti, daca iti sunt strimti, daca au anumite cusaturi care te jeneaza la mers sau iti evidentiaza prea mult partile intime. La fel de important e si cum vin pe fese pentru ca nu vei fi privit doar din fata, ci si din spate. De preferat sunt blugi barbati drepti si fara forme conice sau trapezoidali, pentru ca pot sa arate urat pe niste picioare si un corp prea plinut sau pe unul slabut.

Talia inalta a blugilor te poate ajuta sa pari mai inalt daca esti scund, la fel cum cea scurta te poate face putin mai micut daca esti foarte inalt, asa ca mare atentie la tipul de talie. Daca ai picioare subtiri trebuie sa cauti blugi de culoare deschisa pentru ca cei de culoare inchisa nu vor face decat sa-ti subtieze piciorul. Asortarea blugilor se face cu tenisii sau cu pantofii, asa ca nu trebuie neglijata nici cromatica acestor tipuri de incaltaminte. Tot timpul trebuie sa cumperi blugi de culori diferite decat cei care sunt deja in garderoba ta pentru a-i putea diferentia si a fi mereu la moda, a iesi in evidenta cu ceva nou. Asortarea lor va fi mai usoara daca vei tine cont de cusatura si decoratiuni, asa ca orienteaza-te bine cand alegi.

De evitat sunt si modelele lucioase, care sunt pline de buzunare sau combinatii ciudate de culori-manseta pantalonilor cu detalii care nu-ti plac se poate rula si astfel vei scapa de orice fel de element de design in plus.