Bolile cardiace si cancerul, prevenite cu alimente banale

Nimeni nu-si doreste sa fie bolnav, asa ca toti apelam la ce tertipuri putem pentru a ne pune la adapost de cele mai cumplite afectiuni, cum ar fi cancerul sau bolile de inima. Natura ne sare in ajutor de fiecare data cu cele mai bune substante, cele mai puternice, fara reactii adverse. Cele mai bune arme impotriva unor afectiuni severe raman fructele si legumele, pline de nutrienti, vitamine, minerale, saruri.

Visinele sunt foarte bune atunci cand vreti sa scapati de dureri pentru ca au proprietati antiinflamatorii, contin multi antioxidanti, ne fac somnul mai usor si ne ajuta sa scapam de insomnii si dureri musculare. La fel de important pentru sanatatea noastra este si avocado, care are grasimi monosaturate care scad colesterolul rau, prevenind infarctul si bolile de inima, accidentele cerebrale. Bune pentru inima sunt si merisoarele, foarte bune pentru tractul urinar, pentru sanatatea orala, da si pentru tratarea cancerului si infectiilor de orice tip.

Merisoarele sunt antioxidante puternice, antiinflamatoare si ne scapa de microbi. Puternice si bune pentru inima sunt si afinele, cu antioxidanti, vitamine, minerale, fiind ideale si pentru ameliorarea anumitor forme de cancer, pentru ochi si pentru neuroni-incetinesc si procesele de imbatranirea prematura la nivel celular. Semintele de dovleac au fibre multe si vitamine si minerale, fosfor si zinc, foarte bune pentru problemele cu somnul, imunitate scazuta, celulele si ochi si piele.

Alt aliment destul de popular sunt semintele de chia, continand multe nutrimente, antioxidanti, fibre si minerale bune pentru digestie, inima si chiar pentru a preveni diverse forme de cancer-au si acizi grasi omega 3 si au calciu foarte mult, de aici si reducerea colesterolului rau, mentinerea sanatatii sistemului circulator si prevenirea infarctului si afectiunilor cardiace grave.