Tricouri pentru barbati

Sezonul estival este ca o eliberarea, ca o gura de aer pentru multi dintre noi. Dupa ce toata iarna am umblat in haine groase, a venit vremea sa trecem la tricouri, camasi cu maneca scurta sau pantaloni scurti. Tricourile sunt in fiecare vara cele mai des folosite pentru ca sunt usor de intretinut, arata foarte bine, pot sa fie gasite oriunde. Si ce s-ar potrivi mai bine unor barbati cu personalitate decat niste tricouri in culori calde cu un design modern, care sa ii scoata in evidenta la orice eveniment.

Raportandu-ne la moda, tricoul poate fi interpretat ca o versiune noua, fresh, a camasii, fiind un element de baza in garderoba domnilor care vor sa faca impresie frumoasa chiar si la o banala intalnire la terasa. Purtarea de tricouri barbati marca Primo Emporio lejere poate sa ofere lookului personal o nota urbana, actuala, impecabila. Alegerea lor este nu tocmai dificila, pentru ca fiecare opteaza pentru haine care i se potrivesc formei corpului. Pentru busturi generoase, domnii ar trebui sa se orienteze spre un tricou cu guler la baza gatului care poate fi in forma de V sau rotunde cu sau fara guler.

Cat despre lungimea tricourilor, ar trebui sa aveti in vedere ca tricourile care nu trec de solduri pot sa fie folosite pe orice tip de silueta, in timp ce tricourile lungi se potrivesc siluetelor inalte. E bine sa nu alegi un tricou care sa se muleze si sa iti scoata in evidenta formele bustului, el trebuie doar sa urmareasca linia corpului, iar manecile sa nu fie prea scurte. Nuantele tricourilor se vor combina cu imprimeurile de sezon, mergand foarte bine oricand tricourile in culori clasice, pe negru sau maro, alb. Foarte apreciate vor fi si tricourile cu dungi orizontale si cele cu mesaje puternice scrise in diverse parti.

Daca te numeri printre barbatii nonconformisti care isi doresc sa tina pasul cu ultimele tendinte, iti recomandam magazinul online Primo Emporio unde vei gasi cea mai sofisticata si mai actuala colectie de tricouri pentru barbati.