Ingrijire profesionala cu produse Schwarzkopf pentru femei si barbati

Schwarzkopf, un brand cu traditie care se ocupa de parul doamnelor si domnisoarelor de ani buni, a stiut intotdeauna cum sa il scoata in evidenta si sa il protejeze in acelasi timp. Din ingrediente de calitate, testate si combinate in cele mai inedite moduri, produsele de la Schwarzkopf reusesc de fiecare data sa le multumeasca pe cele care le folosesc, revigorand parul si dandu-i o stralucire deosebita.

Parul uscat sau ondulat sunt rasfatate de cateva produse Schwarzkopf de tip balsam spray hidratant, acestea echilbrand nivelul de hidratare al parului. Acidul hyaluronic si pantenolul din balsam hranesc firul de par in profunzime, refac structura deteriorata a acestuia si asigura umiditatea naturala a acestuia. Parul deteriorat din diverse motive isi recapata sanatatea cu produse Schwarzkopf tip masca de par, care au grija de structura fina a firului de par cat se poate de bine. Membrana celulara a firului de par este restructurata gratie substantelor naturale din mastile de par, podoaba capilara devenind mai rezistenta si mai supla. Si pentru ca orice femeie vrea sa arate bine indiferent de ocazie, Schwarzkopf a lansat si gama tratament pentru par vopsit, care le ajuta pe reprezentantele sexului frumos sa isi mentina culoarea parului prin intermediul stabilizatorilor de culoare. Parul este hranit in permanenta, culoarea nu se atenueaza, iar firul de par este mai stralucitor.

Insa nu doar doamnele sunt rasfatate cu produse Schwarzkopf de calitate, ci si domnii. De exemplu, samponul pentru par si corp cu pantenol si cafeina ii ajuta pe domni sa aiba un par perfect, rezistent, curat si sanatos in orice perioada a anului. Scalpul e si el curatat de execesul de sebum, iar radacina firelor de par este ingrijita cu atentie. Ingrijirea profesionala a parului se realizeaza, asadar, cu o serie de produse cu ingrediente care se regasesc si in structura firului de par, pentru ca acesta sa fie mereu la fel de catifelat si frumos ca in perioada tineretii.