Site-urile cu anunturi generale, la mare cautare pe timp de criza

Criza economica i-a facut pe romani sa isi vanda aproape orice pentru a face rost de bani. De la masini la pantofi si adidasi, lumea cauta prin toate mijloacele sa supravietuiasca sau sa scape de obiectele care nu mai sunt necesare si nu ar merita aruncate.

Site-urile cu anunturi de tot felul au impanzit internetul, ofertele sunt din ce in ce mai generoase, preturile din ce in ce mai mici, usor negociabile. Exista avantaje si dezavantaje in privinta site-urilor care se ocupa de intermedierea vanzarilor via internet. In primul rand, nu trebuie sa umbli dupa oferte prin magazine pentru ca le ai pe toate stranse la un loc, sub forma de anunturi cu poze reale si detalieri la obiect. In al doilea rand, toate ofertele sunt verificate, asa ca riscul sa cazi in capcana este mai mic, insa nu este exclus. Pe de alta parte, pot sa existe si fel de fel de firme care se dau drept persoane fizice si te poti trezi cu niste comisioane frumoase in completarea sumelor finale de plata. In al treilea rand, se poate negocia online fara probleme, exista toate datele de contact necesare, dar si cele mai simple metode de a gasi exact ce te intereseaza.

Din seria de dezavantaje fac parte imposibilitatea de a sti cu cine discuti, maniera foarte simpla de a altera informatiile prezentate in anunturi de oricine posteaza, posibilitatea ca multe anunturi sa nu fie actualizate. De asemenea, site-urile cu anunturi gratuite pot percepe si taxe pentru promovarea anunturilor daca discutam din perspectiva vanzatorilor. Anunturile postate pe astfel de site-uri sunt foarte multe, informatiile se gasesc rapid, prin intermediul filtrelor, insa multe site-uri nu au sisteme performante de filtrare, asa ca o cautare poate dura ceva timp.

Cu toate astea, preturile sunt mai mici, se pot gasi si produse in regim second hand, se pot descoperiri chilipiruri si piese de colectie si se pot compara diverse articole foarte simplu.