Masuratorile, o intitiativa de luat in calcul

Aparatele de masura sunt realizate in special pentru a ajuta la constatarea si verificarea unor date de care dipsun anumite instalatii si viitoate constructii. Exista astfel aparate de masura in domenii precum cel industrial si cel medical. Se fac masuratori in domeniul industrial deoarece trebuie sa se asigure odata la o perioada ca toate aparata si device-urile din acea zona lucreaza in parametrii normali si nu trebuie schimbati, in plus trebuie mereu sa se verifice daca spatiul de munca este sigur pentru angajati. In domeniul medical pe de alta parte, accesntul masuratorilor se bazeaza pe rezultatatele pe care aparatele le dau, de exemplu RMN-ul trebuie sa functioneze in parametrii normali si sa nu distorsioneze filmul. Aceste masuratori trebuie astfel sa fie realizate corect, deci si aparatele sa fie de calitate.

Aparate de masurare de calitate se pot gasi online pe magazinul www.arc.ro. Acesta are o gama foarte variata de produse de masurat, avand de la analizoare de toate tipurile, pana la aparate de masurare pentru laboratoare. Mai mult decat atat, in aceasta gama de produse foarte variata si mare se pot gasi din aceiasi categorie produse atat realizate si destinate profesionistilor, cat si amatorilor care inca trebuie sa invete. Mai mult decat atat, deoarece unele aparate de masura au preturi foarte mari, Arc.ro ofera si servicii de asistenta si servicii de masurari, in asa fel incat daca aveti la vreun proiect nevoie de masurari profesioniste de la personal calificat, acesta poate fi gasit pe site-ul magazinului. Printre serviciile pe care acestia le ofera putem enumera : Servicii de masuratori PRAM pentru documentare interna,

Masuratori de calitate a energiei electrice cu echipamente de clasa A, de catre un expertt LPQI nivel II si beneficiati aici si de interpretarea rezultatelor si emiterea ipotezelor si a variantelor de interventie asupra defectului, inspectii profesionale de termografie direct la sediul beneficiarului cu camera de termoviziune profesionala de catre un expert de nivel II, unde si aici se vor emite si interpreta rezultatele. Arc.ro detine si un laborator de metrologie, aici efectuandu-se evaluari si etalonari ale conformitatii cu detaliile tehnice, pentru urmatoarele mijloace de masura din domeniul electric, aparate pentru masurarea rezistentei dispersiei si a prizei din pamant etc.