Un televizor de calitate va asigura o seara de neuitat

La finele unei zile de munca, cu multe ore suplimentare si sefi mereu nemultumiti, ne face mare placere sa ajungem acasa si, dupa un dus fierbinte, sa ne uitam la televizorul nostru de calitate din sufragerie. Insa ca sa putem sa avem o experienta completa si complexa in fata micului ecran trebuie sa stim cate ceva despre cum sa ne luam cel mai ieftin televizor de calitate, care sa aiba cele mai bune specificatii tehnice in materie de electronice, pentru o vizionare perfecta.

Daca nu v-ati decis pana acum ce fel de televizor va doriti puteti sa alegeti linistiti modelul Horizon 32HL710H, cu diagonala de 81 de cm, de la rombiz.ro, magazin online cu cea mai variata gama de produse electronice si electrocasnice. Ecranul sau este tip Edge LED, are tuner tv DVB-T si DVB-C, o imagine impecabila si un sunet stereo care va va uimi in timpul meciului favorit sau pe cand urmariti cel mai recent film cu actorul preferat. Rezolutia oferita este de 1366 x 768 pixeli, mai mult decat suficienta pentru un aspect placut al imaginilor redate, calitatea imaginii este HD Ready, luminozitatea este reglata in asa fel incat sa asigure un contrast perfect pentru orice cadru redat-contrastul standard este de 4000:1. Acelasi model de tv are printre caracteristicile speciala CME 100 Hz, conectivitate totala, cu HDMI, USB, intrare PC si Scart, dar si Common Interface Plus.

Pentru cei care vor sa vada ce filme doresc chiar pe televizorul lor cel nou pot sta linistiti pentru ca noul tv Horizon are si USB Player care suporta cele mai comune formate video sau foto, audio JPEG, MP3, MP4, MPEG4, MKV, dar si o setare speciala Hotel Mode Passive, care imbunatateste considerabil experienta vizionarii oricarei emisiuni live. Garantia oferita e de doi ani, orice fel de nelamurire despre produs putand fi solutionata rapid prin apelarea la echipa de consultanti a rombiz.ro