Eficienta maxima si preturi excelente sunt doua dintre calitatile motostivuitoarelor diesel

Eficienta unei companii depinde de cat de bune sunt utilajele cu care opereaza si care este randamentul lor. Aranjarea obiectelor in spatiu si operatiunile de efectuat intr-o zi trebuie sa fie cat mai rapide pentru ca profitul sa fie cat mai mare la final de luna si comenzile cat mai mute. Pentru firmele care au cantitati mari de materiale care trebuie stivuite, niste motostivuitoare diesel poate simplifica munca si poate ajuta personalul sa termine sarcinile mai rapid si mai bine.

Capacitatile maxime de incarcare ajung la 3.5 tone, inaltimea de ridicare ajunge si la 7 metri, cabinele pentru operator sunt simplu de operat, au sisteme speciale in configuratia standard, asigurand o actionarea cat mai rapida. Sunt ideale pentru operarea la exterior, au nivel scazut de zgomot si vibratii, se poate opta pentru diverse tipuri de transmisie. Vizibilitatea este foarte buna, de jur imprejur, confortul operatorului poate fi imbunatatit prin interventii facile de service. Aceste motostivuitoare diesel sunt usor de intretinut, rezista la exploatari pe perioade lungi, sistemele moderne au functie de control al catargului, dar si cilindru blocare balans sau sincronizator virare, motoarele sunt puternice, se pot alege tipul de transmisie si manetele de control. Scaunul operatorului are suspensii, e confortabil si asigurara operarea in conditii de siguranta pentru corpul uman. Cu cat motostivuitoarea este mai complexa si are functii mai multe, cu atat munca va fi mai simpla si se va finaliza mai rapid, rezultatele vor fi foarte bune.

O oferta completa de motostivuitoare de toate tipurile gasiti pe site-ul firmei Interrelu, importator direct de echipamente, care pune la dispozitia clientilor interesati piese de schimb, accesorii si echipamente noi si second hand, reconditionate. Se asigura service autorizat pentru toate produsele comercializate, exista posibilitatea inchirierii de utilaje din oferta curenta. Interventiile sunt prompte si rapide, detalii despre fiecare produs puteti gasi pe site, in pagina fiecaruia dintre ele, sau puteti intreba echipa suport Interrelu.