Cum sa alegi bancile potrivite pentru terasa restaurantului

Terasa restaurantului sau cafenenelei este un atu important si apreciat, mai ales in sezonul cald. Majoritatea clientilor prefera sa-si petreaca seara la o masa, afara, la lumina unor lumanari, iar ziua sa se adaposteasca de soare la umbra, la terasa, la un pahar cu bautura racoritoare. Decizia de a deschide o terasa, pe langa incaperea restaurantului este o decizie strategica de extindere a activitatii si a mediului de deservire, dar pe langa asta o decizie de a aduce valoare in plus localului.

Un element important, chiar definitoriu al teraselor este utilizarea rationala a spatiului disponibil. Marea majoritate a proprietarilor se limiteaza la scaune, fotolii, insa exclud o alta varianta, care ar fi una diferentiatoare fata de celelalte localuri, si anume bancile. De exemplu, unele banci din fonta sunt o alegere care ar face diferenta in fata clientilor. Pe langa faptul ca modelele si designul bancilor amintesti intr-un fel stilul aristocratic, pe langa asta, daca le sunt alaturate si cateva perne moi, atunci ar deveni preferinta numarul 1 al clientilor, deoarece sunt practice, ofera mai mult spatiu si proximtate spatiala in acelasi timp. Bancile din fonta pot fi amplasate de-a lungul perimetrului terasei pentru a maximiza utilizarea eficienta a spatiului. Un stil antic sau mai degraba vintage este mereu apreciat de catre clienti.

Tendinta actuala a detinatorilor de restaurante este sa ofere un mediu cat mai placut si deosebit pentru cei care-i viziteaza. De aceea, pentru a avea un mobilier si un decor care ramane mereu la moda, indiferent de tendintele in materie de design, alegerea bancilor din fonta este o decizie care pune accent pe durabilitate si calitate.