Protejeaza zona industriala si rezidentiala de accesul neautorizat prin montarea unei bariere auto

In zonele industriale si rezidentiale accesul auto si cel al persoanelor trebuie sa fie restrictionat din motive de securitate. Au voie sa intre in spatiile respective doar cei care lucreaza sau stau acolo si masinile care au legatura cu respectivii proprietari sau cu serviciile desfasurate acolo. Prevenirea accesului in astfel de zone este foarte simpla si se realizeaza prin montarea unor bariere performante, cu senzori speciali care detecteaza apropierea unor persoane sau autovehicule.

Avantajele unor bariere de acest tip sunt date de designul compact, de particularitatile tehnice foarte moderne, de echipamentele si accesoriile care se pot adapta sistemului ales, dar si usurinta folosirii lor. O astfel de bariera poate delimita spatiile, are fotocelule care ii permit sa fie actionata foarte rapid, bratele au diverse lungimi si se cumpara separat, sunt perfecte pentru zonele cu trafic intens, au bucla inductiva sau actionare cu modul gsm, sunt electromagnetice, avand deschidere rapida. Viteza este reglabila, bariera are si functie antistrivire, carcasele sunt rezistente la socuri mecanice si la variatii de temperatura si umiditate intrucat sunt fabricate din otel galvanizat. Cablarea si intretinerea barierelor acces auto si persoane este mult simplificata pentru ca unitatea integrata este detasabila, flexibilitatea montarii este garantata de constructia sa care-i ofera o mobilitate maxima. Nu este nevoie sa o cuplati la curent, are baterii reincarcabile, deja instalate, limitatoarele de cursa ajuta la incetinire la deschidere si inchidere, iar deblocarea se realizeaza printr-un sistem special cu chei, protejat. Barierele se pot actiona de la distanta prin butoane speciale sau telecomenzi, distantele acoperite fiind de pana la 12 metri.

Montarea este foarte simpla, se poate face doar cu ajutorul unei firme specializate, functionarea barierelor este garantata ani intregi daca sunt intretinute cum trebuie, ofertele de bariere sunt foarte bogate asa ca veti gasi modelul de care aveti nevoie. Preturile pentru bariera sunt pentru toate buzunarele, promotiile online va dau posibilitatea sa o luati mult mai ieftin, aveti si piese de schimb si service disponibil pentru remedierea problemelor aparute.