O geanta pentru fiecare pereche de pantofi

O geanta pentru fiecare pereche de pantofi, sau cel putin asta ar fi visul meu. Fiind o pasionata a acestui accesoriu am mereu impresia ca nu am destule. Nu stiu cum este pentru voi , dar pentru mine nu trece un sezon in care sa ma pot abtine de la a mai adauga cel putin o noua achizitie de acest fel la lista de cheltuieli obligatorii...

Uitandu-ma pe tendintele acestui an in materie de  genti si posete m-am gandit sa impartasesc cu voi modelele dintre care puteti alege.

In primul rand se pare ca sunt foarte populare gentile de mana, fie ca sunt mari sau mici, ideea este sa fie purtate pe mana si nu pe umar (unu lucru care nu poate decat sa ma bucure, deoarece nu am fost niciodata adepta celor de umar). Desi in general in sezonul de toamna iarna, gentile ar trebui sa fie in general inchise la culoare, se pare ca acesta regula nu se mai aplica in acest an, avand oportunitatea de a opta si pentru culori indraznete. Totusi aveti grija sa le asortati la pantofi.
Desi nu sunt foarte practice, gentile de blana par a face parte din vedetele acestui sezon deoarece au un aspect foarte luxos caruia nu poti sa ii rezisti. Se pare ca marii creatori al acestui sezon s-au gandit si la persoanele petrecarete, deoarece gentile minuscule sunt pe val si acest sezon.
Plicurile sunt nelipsite in fiecare sezon, asa ca isi gasesc un loc de cinste si intre modelele sezonului 2012/2013. Simple sau mai elegante plicurile pot fi purtate zi de zi sau doar la ocazii speciale.
Un alt tip de geanta ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, sunt gentile tip diplomat. Daca esti una din femeile de afaceri, profesoara, sau ai foarte multe lucruri de rezolvat in fiecare zi, acest tip de geanta este in mod clar un must have.
Desi tipurile de genti prezentate in colectiile acestui an sunt mai reduse ca numar inca avem destule optiuni dintre care sa alegem.