Jocuri pentru toti

Desi majoritatea jocurile se adreseaza in special anumitor segmente de piata sunt si jocuri care par a avea fani in randurile tuturor, indiferent de varsta, sex, stil de viata sau venit. Doua dintre cele mai populare jocuri care reusesc acest lucru sunt jocurile Mario si Angry Birds.
Pe piata gasim foarte multe Jocuri Mario Bros care de care mai atractive catre un anumit segment, dar in final toata lumea pasionata de jocuri online hd a jucat cel putin odata un joc cu celebrul personaj Mario. Majoritatea jocurilor Mario sunt dedicate consolelor, dar puteti gasi nenumarate jocuri si online sau produse pentru sistemele dedicate smartphone-urilor. Jocuri Mario care au avut un succes greu de egalat din punct de vedere a vanzarilor sunt: Super Mario Bros. din 1985, Mario Kart pentru platforma Wii lansat in 2008, New Super Mario Bros. aflat pe piata din 2006, Super Mario World lansat in 1991 sau Super Mario Land lansat in 1989.
Daca jocurile Mario sunt niste jocuri cu multa istorie in spate, primul joc datand din 1985, Angry Birds este un joc relativ nou, lansat pe piata abia in anul 2009.Angry Birds este in final un joc de strategie in care trebuie sa calculezi si sa masori, atfel incat sa poti aduna cat mai multe puncte, sa eliberezi pasarile sau sa distrugi dusmanii si in final sa cuceresti toate nivelele jocului. Printre jocurile Angry Birds populare gasim : Angry Birds original Rio, Angry Birds Space Online, Angry Birds Seasons, Angry Birds Magic sau Angry Birds Star Wars.
Sunt sigura ca exemplele din ambele jocuri pot continua si chiar daca sustineti ca nu va plac aceste jocuri noi,  cred ca majoritatea ne-am jucat macar odata un joc Mario sau Angry Birds, fie pentru a face timpul sa treaca mai repede sau de curiozitate. Iar dacanu ati facut-o ar trebui totusi sa le incercati pentru a vedea ce pierdeti.