Iesire cu prietenele in Bucuresti

Ca e vara, ca e iarna bucuresteanul dornic de distractie si-a gasit de cativa ani incoace locatia perfecta! Centrul Vechi al Capitalei este plin ochi de localnici, dar si de turisti, pentru ca, desigur, locul a devenit un punct de atractie pentru turistii care trec prin Bucuresti. Barurile si cluburile sunt intr-o varietate larga, pe gustul oricui, de la baruri rock, la cluburi unde poti dansa pe toate genurile de muzica, de la berarii la cafenele cu fite, de la fast food-uri la restaurante internationale cu meniuri dintre cele mai delicioase. Vara terasele sunt pline ochi, berea rece si frappe-urile gheata…  Evenimentele, dintre cele mai variate - concerte, piese de teatru, petreceri – sunt adecvate tuturor gusturilor. 

In fiecare mercuri la El Comandante Junior ai parte de Girls Night Out, o alegere perfecta pentru o iesire cu prietenele chiar in mijlocul saptamanii, pentru a sfida stresul de la birou. Unde mai pui ca e rost si de ceva bauturi gratis! Vrei teatru si o seara fun cu prietenii? Nu poti alege decat teatrul pub In Culise, cu spectacole de tragicomedie, comedie, stand up comedy, dar si proiectii de meciuri. Mai mult, cum vara e pe ultima suta de metri, toamna se apropie cu noi oferte, noi petreceri, concerte si evenimente speciale.

In plus, pentru turistii care se indragostesc de atmosfera centrului vechi, zona ofera si cateva oportunitati de cazare, cum ar fi hotelurile Rembrandt, pe strada Smardan, sau Europa Royale, chiar pe cheiul Dambovitei.