Hotel ieftin aproape de Piata Victoriei

Daca ai in plan sa ajungi in Bucuresti in perioada urmatoare si inca nu esti hotarat asupra unui loc de cazare, iata o sugestie pentru tine. AVE Hotel Bucuresti, un hotel cu tarif ieftin aproape de Piata Victoriei te asteapta intr-o ambianta calda si mereu primitoare. Acest hotel reprezinta alternativa perfecta pentru cei care doresc sa beneficieze de o solutie avangardista, cu design personalizat si un pret convenabil.

Fiecare camera este dotata cu minibar si bucatarie proprie. Cu toate aceste atuuri, AVE Hotel Victoriei iti va oferi cu siguranta sentimentul de intimitate, dragoste si implinire al unui camin adevarat. Accesand site-ul acestui hotel vei putea face o incursiune virtuala in fiecare incapere, putand astfel alege camera sau apartamentul ideal pentru tine. Sectiunea de preturi te informeaza de asemenea in legatura cu ofertele si serviciile oferite pentru fiecare tip de camera in parte. Toate camerele dispun de aer conditionat, televizor LCD, jacuzzi, internet Wi-fi, mini-bucatarie si room service. Pe blogul aflat tot pe acest site veti afla date suplimentare despre hotel, ultimele oferte si veti fi pusi la curent in legatura cu cele mai importante evenimente care se desfasoara in oras. AVE Hotel si-a obisnuit clientii cu servicii inovatoare si solutii anvagardiste pentru fiecare categorie: business, consumatori de spectacole, aniversari speciale si multe altele. Pentru a oferi oaspetilor toate facilitatile cu putinta, AVE Hotel a lansat in premiera in Romania, serviciul de plata cazare hotel prin telefon. Folosind aplicatia SEQR orice vizitator va plati serviciul de cazare fara carduri sau numerar. Astfel doar folosindu-va de telefonul personal veti putea face atat rezervarea cat si plata cazarii.

Acest hotel cu tarife ieftine aproape de Piata Victoriei te va multumi complet din acest punct de vedere. Servicii si cazare de 4 stele la pret de 3! Asadar, te poti caza cu incredere la acest hotel.