Bali, destinatie de vis

Daca doriti sa sarbatoriti una dintre cele mai speciale zile ale dumneavoastra cu o luna de miere in Bali, sau pur si simplu doriti sa evadati intr-o locatie plina de romantismn, insulele Bali se dovedesc a fi una dintre cele mai bune optiuni.

O destinatie perfecta pentru luna de miere Bali, cunoscuta si ca Insula Zeilor, detine plaje nesfarsite, feluri de mancare traditionale, si traditii bogate, Bali este acea insula in care localnicii te asteapta pentru a-ti impodobi parul cu flori colorate si pentru a-ti oferi un zambet plin de viata ce-ti va infrumuseta sederea.

In Bali cazarea se poate face in diverse moduri, existand hoteluri bouticuri, vile ale persoanelor cu bani, ori hoteluri originale in care nicio camera nu seamana cu alta, camerele acordandu-va intimitatea cuvenita unei astfel de vacante, insa va puteti relaxa si in interiorul piscinelor, puteti lua cina in aer liber, dandui acesteia un aer romantic, ori va puteti plimba prin gradinile vaste ale locurile unde sunteti cazati.

Fiind in general o destinatie de luna de miere de vara, este bine sa vizitati Bali din lunile aprilie pana in octombrie, dar si in restul anului, Bali se doveste a fi un climat excelent cu ape calde ce atrage turisti din toate colturile lumii. Locuitorii fiind in mare parte de religie hindusa, templele acestora reprezinta importante puncte de atractie pentru turisti, printre acestea cel mai cunoscut este Besakif, unu magnific templu cunoscut si sub denumirea de Templu Mama. Cunoscatorii recomanda spre vizitare orasul Ubud un important centru cultural, in care veti intalni colectionari dar si cunoscatori de arta deopotriva.

Si cum Bali este cunoscuta pentru masajele sale de relaxare, cel mai indicat ar fi sa va programati o sedinta de relaxare prin masaj atat pentru tine cat si pentru partener, amandoi putandu-va bucura de acest tip de tratament special.