Oferte ski Italia

Dintr-o gama atat de variata cum este cea a ofertelor pentru vacanta de iarna in Europa, la ski, alegerea nu este deloc una simpla. Daca Franta si Elvetia sunt celebre pentru statiunile lor VIP dar si pentru conditiile excelente atat de ski cat de cazare in unele dintre cele mai atractive destinatii din lume, ceea ce ofera nou si original Italia este spiritul italian, stilul relaxat si o serie de peisaje de exceptie. In plus, unul dintre principalele avantaje aunci cand alegi din varietatea de oferte ski pe care agentiile le vand pentru Italia, este pretul mai mic decat cel al celorlate destinatii de ski celebre in Europa si in lume. Cu toate acestea, niciuna dintre partiile mari de ski din Italia nu face rabat de la calitate. Fie ca alegi sa schiezi in Alpi sau in Dolomiti vei avea parte de unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume, ceea ce va contribui la o experienta incredibila. Ski lifturile sunt moderne, partiile sunt ingrijite foarte bine, iar posibilitatile de cazare sunt diverse si adaptate oricarui buget.

Statiunile de top, cele in care vine in general “lumea buna” sunt Cortina sau Courmayeur, preferate atat de turisti cat si de italeni care vin aici pentru o tura de weekend. Daca, dimpotriva, preferi o vacanta de familie, poti gasi variante all inclusive interesante si facilitati deosebite pentru copii la Cervinia sau Val Gardena. Cervinia ofera, de altfel, piste pentru toate nivelurile de experienta si este celebra pentru cei peste 350 de kilometri de partie. De asemenea, daca vrei partii pentru un nivel mediu poti alege si Madonna di Campiglio, in Dolomiti.

Varianta cea mai buna in Italia ca raport calitate-pret este Livigno. Desi una dintre cele mai indepartate statiuni din Europa, este o optiune foarte buna pentru schiorii incepatori si cei de nivel mediu. Preturile aici sunt unele foarte convenabile, pentru ca este o zona cu statut duty-free, asa ca este varianta ideala pentru o vacanta la ski fara cheltuieli prea mari.