Boilere la Expert Instal Group

Boilerele reprezinta rezervoarele cu o forma cilindrica sau patrata care sunt construite dintr-o tabla avand un fel de otel emailat la suprafata. Destinatia boilerelor este cunoscuta, acestea fiind de cele mai multe ori preferate in locul centralelor de cei care nu doresc o utilizare permanenta. 

La Expert Instal Group puteti beneficia de foarte multe oferte pentru aceasta categorie de aparatura. Boilerele sunt de mai multe tipuri  iar aici amintim: boilerele electrice, boilerele tank in tank cu o serpentina sau cele cu doua serpentine, boilere simple care au doua serpentine, cat si cele simple care au doua serpentine. In functie de necesitati putem achizitiona boilere de diverse capacitati, majoritatea fiind realizate din otel calibrat. Boilerele electrice reprezinta dispozitivile care au ca si destinatie producerea de apa calda in general pentru menaj, ele functionand pe baza de presiune, utilizand apa de la reteaua principala. De asemenea, pentru punerea in functiune a unui boiler electric se mai utilizeaza si hidrofoare sau pompe submersibile. De regula daca locuiti in mediul rural si nu aveti apa curenta, cel mai indicat este sa achizitionati un boiler pe care sa il puneti in functiune cu ajutorul unui hidrofor. Boilerele cu serpentina au aceeasi destinatie si anume producerea de apa calda. Boilerele tank in tank au in plus faptul ca si stocheaza apa intr-un rezervor nu numai o produc, iar acestea de regula au o garantie mai mare datorita faptului ca rezervorul de interior trebuie sa aiba un grad mare de rezistenta. Acesta este construit foarte bine avand o protectie pe baza de anod de magneziu si doua straturi de email care protejeaza impotriva coroziunii apei de-a lungul timpului. 

Pretul unui astfel de boiler este si mai mare intr-adevar, el variind intre 5000 de lei si 10.000 de lei. Restul boilerelor mentionate au la baza cam aceleasi principii avand mai mult subcategorii.