Inchirieri auto pe termen scurt

Perioada pentru care se poate apela la serviciul de inchirieri auto depinde atat de o firma sau alta cat si de necesitatile clientilor dintr-un anume moment. Daca se merge astfel pe inchirierea pe termen scurt putem vorbi de o mare adaptabilitate a companiilor din acest segment. Un exemplu il reprezinta serviciul de inchirieri auto Targu Mures care a capatat atat o mobilitate mai mare cat si o diversificare in ceea ce priveste flota auto in functie de perioada inchirierii.

De cele mai multe ori costul serviciului de rent a car pe termen scurt include pretul asigurarii Casco, RCA, etc. Siguranta si seriozitatea sunt ingrediente ce vin in completarea unor pachete atractive pentru o gama variata de necesitati. Inchirierea pe termen scurt are in vedere prezenta pe aceasta piata a unor firme cu experienta de peste 15 ani in acest domeniu.

Nevoile pentru inchirierea auto pe termen scurt sunt diverse: ele pornesc de la necesitatea transportului de la aeroport, cu sau fara sofer, pana la necesitatile unei companii. Cu toate ca in general firmele sunt cele care opteaza pentru un termen mai lung cand vine vorba de acest serviciu sunt si momente cand nevoile au caracter temporar cum ar fi nevoia mobilitatii pe durata unei saptamani a angajatilor. Asadar, segmentul caruia se adreseaza nu vizeaza doar persoanele fizice ci dimpotriva si pe cele juridice.

Cele mai multe rezervari online sunt efectuate pe termen scurt.  Firmele care nu isi doresc administrarea unei flote auto proprii si care apeleaza la o firma de rent a car pleaca de la ideea inchirierii pe un termen cat mai lung pentru a-si amortiza cheltuielile. Operational costurile totale se reduc odata cu trecerea timpului.

Indiferent daca nevoia inchirierii este gandita pe termen scurt, mediu sau lung, daca la serviciul acesta apeleaza persoana fizice sau juridice in proportii diferite sunt suficiente companii pe piata repartizata pe segmente diferite dar gata oricand sa satisfaca intreaga gama de nevoi conjuncturale.