Tapet modern in toata casa

Cine poate sa spuna cel mai bine ce inseamna tapet modern, daca nu chiar trendexpert.ro, site-ul pe care gasesti cele mai multe exemple de rafinament?! Tapetele in ziua de azi sunt cu mult depasite din punct de vedere al conceptului, au aparut foarte multe modele, care depasesc si mai mult marginile imaginatiei.

Indiferent ca doriti sa aveti pe un perete o galaxie intreaga sau un camp cu maci, ori ca vreti ceva simplu si delicat sau simple aplicatii pe un perete sau stickere, cert este ca tapetele sunt la mare cautare si toata lumea poate sa le achizitioneze avand in vedere ca nici preturile nu sunt atat de mari. In plus va puteti schimba total aspectul unei camere, folosindu-va de tapete, depunand un efort minim cat si o munca placuta. Nu doar camerele se pot infrumuseta prin intermediul tapetului, puteti folosi si un tapet bucatarie pentru a da un aspect interesant locului unde va petreceti o mare parte din timp pentru a gati mancauri delicioase.

In gama de produse Tapet Modern veti gasi mai multe categorii, fiecare avand la randul sau mai multe modele, categorii ce poarta desigur numele unor branduri cunoscute. Aici vorbim si despre stiluri diferite adoptate de designeri cunoscuti. De exemplu in categoria de tapet modern intra Aruba, un stil foarte indraznet care are la baza florile, in toata splendoarea lor, mai avem categoria Authentique, o categorie bazata pe figuri putin mai abstracte sau pe cercuri, avem si categoria Belcanto care are la baza un mix de culori tandre, cu cercuri si flori ovale, de regula. In Tapet Modern mai intra si sectiuni precum Brocante, Confetti (are la baza tonuri calde de culori), Boho Chic (o gama ce are la baza culori mai puternice dar si mai blande, cat si modele mai vesele), Funky Flair, Happy Time, Lofty, Modern Style, Ouverture (un stil simpatic plin de veselie rafinata si de forme elegante), Vertiko, Sensation sau Fresh Up. Oricare dintre categoriile mentionate le puteti combina si desigur rezultatele vor fi pline de eleganta.