Casele modulare - lux la preturi accesibile

Casele modulare sunt case personalizate care sunt construite in unitati mari intr-un mediu controlat si sunt trimise la destinatie si asamblate acolo. Fiind accesibile si inca un lux, acestea sunt caracteristici fascinante ale caselor modulare. Acesta este motivul pentru care sunt din ce in ce mai folosite si mai populare. Iata cateva motive pentru casele modulare sa devina acceisbile pentru noi si pentru a obtine viata de lux pe care o dorim:

Conditiile de constructii - Mediul in care casele modulare sunt fabricate mentine o temperatura constanta pe tot parcursul anului. De aceea, nicio variatie de frig, caldura, gheata, ploaie, ninsoare, vant sau orice conditii meteorologice nu poate afecta standardele de constructie si fluxul de lucru.

Fara materiale pierdute - Site-ul de constructii are, de obicei, o multime de material de risipa,  in timp ce casele modulare sunt construite in fabrici si care asigura aproape zero deseuri de material. Acest lucru inseamna nu numai ca este rentabil de a alege casele modulare ci, este, de asemenea, prietenos cu mediul.

Puterea - Casele modulare sunt construite pentru a indura vibratiile camioanelor care pot fi de 100 km/h pe autostrazi si 35 km/h pe drumurile de tara. Cand aceste case ajung la site-ul lor final, trebuie sa fie ridicate de pe camion cu ajutorul unei macarale. Mai mult decat atat, constructia acestor case este in conformitate cu codurile de constructie ale statelor in care acestea vor fi instalate. Casa modulara ar putea fi fabricate in alta tara, dar poate trebuie instalata in Romania, deci trebuie sa fie conforma cu regulile autohtone.

Costul - Producatorii de case modulare cumpara materialele in vrac, ceea ce ii ajuta sa primeasca un avantaj de cost. Mai mult decat atat , nu este nicio risipa de material si productia rapida economiseste, de asemenea, bani. Producatorii trece, de obicei, aceste beneficii spre clienti prin oferirea de costuri mult mai mici decat cea a unei constructii traditionale.

Eficienta energetica - Acestea sunt case eficiente energetic, permitand sa se utilizeze incalzire mai putina sau unitati de racire mai mici in comparatie cu aceeasi dimensiune a versiunilor construite pe casele obisnuite. Acest lucru economisi consumul in fiecare zi. Fiind bine izolate, de asemenea, permite sa se miscoreze facturile la utilitati.

Mutare mai devreme – O constructie traditionala poate dura luni sau chiar un an, inainte de a putea se puteam muta in ea. Starea vremii are o multime de a face cu intarzierile in constructii la fata locului. Case modulare sunt construite mai rapid, permitand instalara proprietarilor mult mai devreme.

Timp mai scurt de imprumut - Prin mutarea mai rapida in casele modulare, se poate plati cu usurinta imprumutul pentru constructie mai devreme, care la randul sau va duce la economisirea de bani.